بزرگنمايي:
چه خبر - شکلات کيندر kinder و محصولات شرکت فررو ferreroمجوز دارد؟
يک موسسه تحقيقاتي در آلمان چندي پيش خواستار انحلال خط توليد شکلاتهاي معروف کيندر و برچيدن فوري اين محصولات از بازار شده بود. کارشناسان اين موسسه پس از انجام آزمايشهاي گسترده در مورد سلامت محصولات شرکت فررو (ferrero) متوجه شدند شکلاتهاي کيندر حاوي مواد سرطانزا است.
پژوهشکده "فود واچ" (foodwatch) در گزارشي عنوان کرد که در شکلاتهاي کيندر "هيدروکربنهاي آروماتيک روغن معدني" موسوم به moah وجود دارد. هيدروکربن آروماتيک مادهاي است که در فرآيند تصفيه روغن به عنوان محصولي جانبي تشکيل شده و همواره از سوي کارشناسان به عنوان يکي از عوامل احتمالي سرطان مطرح شده است.
موسسه پژوهشي چندي پيش در پايگاه اينترنتي خود نوشت: «ما از قبل به اين شرکت در خصوص خطرات مصرف محصولاتشان هشدار داده و برچيده شدن توليد شکلاتهاي کيندر را در دستور کار قرار داديم».
"يوهانس هيگ"، سخنگوي موسسه "فود واچ" در اين خصوص اظهار داشت: «شرکت فررو به جاي اينکه تلاش کند عرضه شکلاتهاي کيندر به بازار را متوقف کند، از اهرمهاي قانوني براي پيشبرد اهدافش استفاده کرده است».
اين در حالي است که سخنگوي شرکت فررو در گزارشي گفت: «روغن معدني و مشتقات آن تقريباً در هر کارخانه و محصول غذايي يافت ميشوند.»
سخنگوي شرکت فررو ادامه داد: «متخصصان ما در بخش تحقيق و توسعه به دنبال روشي براي کاهش هيدروکربنهاي آروماتيک بوده و هيچگونه تخطي نسبت به قوانين امور تغذيه صورت نگرفته است».
گفته ميشود، مواد سمي سرطانزا احتمالاً از طريق جوهر موجود در بستهبنديها وارد مواد غذايي ميشود.
با توجه به پرطرفدار بودن شکلات هاي کيندر و ميزان استفاده بالاي آن در کشور ما موضوع را از رييس آزمايشگاه مرجع سازمان غذا و دارو جويا شديم. به گفته حسين رستگار رييس آزمايشگاه مرجع سازمان غذا و دارو اين برند شکلات مجوز هاي لازم را از سازمان غذا و دارو اخذ کرده و هيچ گزارشي تخلفي از اين برند به آزمايشگاه ارائه نشده است.
گفتني است؛ براي اطمينان بيشتر خبرنگار باشگاه خبرنگاران در آينده نزديک نمونه ها را به آزمايشگاه مرجع غذا و دارو برده و نتيجه را متعاقبا اعلام مي کند.
منبع:yjc.ir