مضرات آب نبات و آدامس براي روده!
اخبار پزشکي
بزرگنمايي:
چه خبر - عوارض مصرف نانوذرات اکسيدتيتانيوم (رنگ خوراکي) براي روده
نتايج مطالعات جديد محققان که در دانشگاه بينگهامتون انجام شده است حاکي از آن است که مصرف آدامس و آبنبات مانعي براي جذب مواد مغذي در روده است. نوعي افزودني رايج به نام نانوذرات اکسيدتيتانيوم در آبنبات، آدامس و يا بعضي از نانها وجود دارد که منجر به کاهش توانايي سلولهاي روده در جذب مواد مغذي ميشود. علاوه بر اين، توانايي روده در برابر عوامل بيماريزا را هم تضعيف ميکند.
اين افزودنيهاي رايج در مواد غذايي به عنوان نانوذرات اکسيدتيتانيوم شناخته ميشوند. اين ذرات در کرمهاي ضدآفتاب به عنوان فيلتر uv اضافه ميشوند. نانوذرات اکسيد تيتانيوم به عنوان رنگ هاي خوراکي در محصولاتي مانند شکلات، خميردندان و شيريني استفاده ميشود. اين مواد غذايي در حالي که کشنده نيستند، اما منجر به عوارض خاصي ميشوند و عملکرد روده را تغيير ميدهند. براي جلوگيري از مصرف بيش از اندازه نانوذرات اکسيد تيتانيوم بايد از غذاهاي فرآوري شده از جمله آبنبات اجتناب کنيم.
منبع:isna.ir
-
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۴۸:۴۳ AM
-
۱۷۵ بازدید
-
-
چه خبر