آخرین اخبار

اثرات کيوي بر سلامتي و پيشگيري از سرطان تغذيه

اثرات کيوي بر سلامتي و پيشگيري از سرطان

  بزرگنمايي:

چه خبر -

کيوي ميوه اي مربوط به جنوب شرق آسيا به ويژه چين است. کيوي منبع غني از ويتامين هاست. بر خلاف تصور عمومي کيوي از بيشترين مقدار ويتامين c دربين مواد غذايي برخوردار است. همچنين مقادير بسيار زيادي را هم از ساير ويتامين ها به ويژه ويتامين a دارا است

کيوي داراي مقادير زيادي آنزيم حل کننده پتاسيم به نام پاپايين است که از نظر تجاري براي نرم کردن گوشت مفيد است اما احتمال دارد براي برخي افراد آلرژي زا باشد. بويژه افرادي که به آناناس حساسيت دارند مستعد حساسيت به اين ميوه نيز هستند. اين آنزيم با پختن ميوه به سرعت از بين مي رود.

استفاده از کيوي خام در دسرهاي حاوي شير يا هر فراورده لبني ديگر مناسب نيست، زيرا اين آنزيم در عرض چند دقيقه در حاليکه بوي بسيار بدي توليد مي کند شروع به حل کردن پروتئين شير مي نمايد.

متأسفانه آنزيمهاي کيوي در معده به وسيله اسيد معده از بين مي رود. اما اسيد معده بعد از خوردن غذاهاي گوشتي و لبني زياد’ مقداري خنثي مي شود و آنزيمهاي کيوي مي توانند مدت کوتاهي فعاليت کنند و اين زمان کافي است تا مواد پروتئيني در اثر اين آنزيمها به قطعات کوچکتري تجزيه شوند و اين امر عمل هضم غذاهاي سنگين را در معده و روده آسانتر مي کند.

کيوي مانند قرص آسپرين موجب رقيق شدن خون شده، از ايجاد پلاک در خون جلوگيري مي کند. اين ميوه به دليل خاصيت کاهندگي که بر سطح تري گليسيريد دارد ‘ از غلظت خون مي کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته ها جلوگيري مي کند.

جالب است بدانيد که ويتامين c در کاهش علائم بيماري آسم بسيار موثر است و مطالعات نشان داده کودکاني که در هفته 7تا5 عدد از اين ميوه مصرف مي کنند داراي علائم تنفسي کمتري نسبت به کودکاني هستند که در هفته فقط 1 عدد ميل مي کنند.

کيوي سيستم حفاظتي بدن را تقويت مي کند و از بروز سرطان جلوگيري مي نمايد. کيوي با داشتن ويتامينc و اسيد قهوه ‘ دو ماده اساسي ضد سرطان در اختيار مي گذارد.





منبع: hidoctor.ir




ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها