آخرین اخبار

در چه صورت نوشيدن چاي خطرناک است؟ تغذيه

در چه صورت نوشيدن چاي خطرناک است؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - نوشيدن چاي در اين زمان ها و براي اين افراد ممنوع است

فرهاد صبري متخصص طب سنتي، گفت: مصرف هر گونه مواد خوراکي اگر به اندازه کافي و معقول باشد نه تنها خطري براي بدن ندارد، بلکه مفيد نيز است، اما چنانچه همين ماده خوراکي بيشتر از حد معمول و نادرست مصرف شود، مضرات بسياري براي بدن در پي دارد. چاي سياه نيز از اين قاعده مستثني نيست و مصرف بيش از حد آن آسيب هاي فراواني به بدن وارد مي کند.

اولين نقطه در بدن که مورد آسيب مصرف بيش از حد چاي قرار مي گيرد، ميناي دندان است که به عنوان يکي از عوامل مهم در تيره شدن و پوسيدگي دندان به شمار مي رود. در چاي سياه، ماده اي به نام تئين وجود دارد که موجب افزايش ضربان قلب مي شود و مصرف بيش از حد ان براي افرادي که ضربان قلب آنها بيشتر از 80 است، توصيه نمي شود. به دليل وجود همين ماده در چاي و درصورت مصرف بيش از حد، موجب تهييج اعصاب و بروز عصبانيت شده و در برخي خانمها موجب بروز اضطراب مي شود.

از آنجا که چاي سياه حاوي مقادير زيادي کافئين و تئين مي باشد، به افراد مبتلا به زخم معده توصيه مي شود که مصرف آن را کاهش دهند و يا حداقل 3 ساعت بعد از غذا چاي بنوشند. اين مسئله مهم است که چاي در چه ساعتي از روز مصرف شود و توصيه من اين است که به علت خالي بودن معده افراد يک ساعت قبل از غذا از نوشيدن چاي پرهيز کنند. مصرف چاي بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسيد فوليک، آهن و کلسيم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتي همچون پوکي استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.

البته مصرف کم چاي سياه در طول روز به عملکرد بهتر کليه و آرامش اعصاب کمک مي کند و ما ايراني ها بايد ياد بگيريم که هر ماده اي را به مقدار کم و به ميزان تعيين شده مصرف کنيم.




منبع:7sobh.com




ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها