بررسي دوباره هشدارها درباره روغن پالم
علمي
بزرگنمايي:
چه خبر -
سخنگوي سازمان ايمني غذاي اروپا (efsa) اعلام کرد که هشدارش درباره خطرات بهداشتي ناشي از روغن پالم و روغنهاي گياهي ديگر را دوباره بررسي خواهد کرد.
به گزارش همشهري آنلاين،در ماه مه گذشته efsa که مستقر در ايتاليا است، اعلام کرد که روغن پالم هنگامي که در دماي بالاي 200 درجه سلسيوس تصفيه ميشود، نسبت به ساير روغنهاي گياهي مقدار بيشتر مواد آلاينده بالقوه سرطانزا توليد ميکند. اما اين سازمان توصيه نکرد که مصرفکنندگان خوردن آن را متوقف کنند.
اين هشدار در ايتاليا باعث واکنش مصرفکنندگان بر ضد غذاهاي حاوي روغن پالم شد و بزرگترين سوپرمارکت زنجيرهاي اين کشور به نام کوپ را برانگيخت که روغن پالم را تحريم کند.
باريلا، بزرگترين توليدکننده نان و ساير غذاهاي تنوري، نيز پس از اين اعلام نظر efsa روغن پالم را محصولاتش حذف کرد، اما شرکت فررو سازنده شکلاتهاي ماليدني نوتلا يک کارزار تبليغاتي براي دفاع از مصرف اين روغن به راه انداخت.دانشمندان efsa در اين بررسي دوباره گزارش سازمان جهاني بهداشت (who) و سازمان غذا و کشاورزي سازمان ملل (fao) در ماه نوامبر را در نظر خواهد گرفت.
who و fao خطر بالقوه مشابهي را درباره مواد آلاينده توليدشده در حين تصفيه روغنهاي گياهي اعلام کردند، اما نگراني کمتري درباره قرار گرفتن مشتريان در معرض برخي از اين مواد ابراز کردند.
منبع: همشهري آنلاين
-
پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱:۰۵:۳۷ PM
-
۱۶۳ بازدید
-
-
چه خبر