بزرگنمايي:
چه خبر - قاسم زراعت کار در اولين همايش نان سالم، با تاکيد بر ضرورت نظارت بيشتر بر کيفيت آرد و محل نگهداري آن، بيان کرد: ذائقه مردم را نميتوان يک شبه تغيير داد. ما مخالف نان صنعتي نيستيم و براي همکاري در اين زمينه آمادگي کامل داريم، اما در کجاي دنياي رسم بر اين است که قيمت نان صنعتي بيشتر از سنتي باشد؟وي ادامه داد: ما آمادهايم که در زمينه کاهش جوش شيرين و نمک با دانشگاههاي علوم پزشکي همکاري کنيم و با استفاده کنندگان از جوهر قند برخورد کنيم. اما پشت درهاي بسته نبايد در اين مورد تصميم گرفت. زراعت کار با بيان اينکه استاندارهاي لازم براي نگهداري از آرد تنها روي کاغذ وجود دارند ولي عملي نميشوند، افزود: متولي نان چه کسي است؟ در گذشته براي نان اداره مستقلي داشتيم اما امروز کسي مسئوليت آن را نميپذيرد. در کيفيت آرد و گندم هم مشکل داريم؛ براي مثال آرد با رطوبت بالا براي پخت مشکل دارد.حتي کيفيت آرد نيز به درجه يک، دو وسه تقسيم شدهاست. بيشتر گندم درجه دو نيز به تهران سرازير ميشود. زراعت کار در ادامه بيان کرد: اکثر آردي که به دست نانوايان تهران مي رسد، رطوبت بالايي دارد و نانواها مجبورند؛ به آن نمک بزنند تا قابل پخت شود. آردي که با « گلوتن » زير 25درصد به دست نانوا مي رسد بدون نمک قابل پخت نيست. با قيمت دستوري نيز نميتوان انتظار نان با کيفيت داشت. هر وقت نزديک به انتخابات مي شوند، برخي از رانت آرد و گندم براي انتخابات استفاده مي کنند، حرف ما اين است که نان را سياسي نکنيد و از رانت نان استفاده نکنيد.
منبع: ايسنا