بزرگنمايي:
چه خبر -
مقيمي، متخصص طب سنتي، درباره ادعايي که عنوان ميشود يکي از عوامل اصلي بيمارياي چون سرطان ميتواند مصرف عدس باشد، عنوان کرد: عدس از سري حبوبات طبع سرد و خشک است و درباره عدس يا هر غذاي ديگري چنين ادعاهايي را نميتوان فقط با خواندن بخشي از کتب طب سنتي تفسير کرد، زيرا شايد در کتبي آمده باشد که براي فلان افراد، مصرف عدس اشکال دارد ولي اين طور نيست که ما اين توصيه را به همه افراد تعميم دهيم.
وي ادامه داد: اتفاقاً عدس در طب سنتي خيلي کاربرد و خواص دارد به خصوص براي خانمهايي که خونريزيهاي قاعدگي خيلي شديد دارند و ما در طب سنتي آب عدس و عدس پخته را توصيه ميکنيم، ولي براي کسي که دچار سرطان است جزو پرهيزات ميگذاريم، چون عدس سودازا است و کسي که مثلاً سرطان يا هر بيماري که غلبه سودا در بدن داشته باشد به اندازه کافي سودا در بدن دارد يا حتي بيشتر از حد دارد که باعث بيماري در بدنش شده است.
اين متخصص طب سنتي عنوان کرد: بنابراين به بيمار مبتلا به سرطان مصرف عدس که در بدن سودا ايجاد ميکند را توصيه ميکنيم نخورد ولي اين مربوط به همه افراد نيست زيرا در برخي افراد مصرف عدس مفيد است.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : دانستنيها در مورد خواص عدس
مقيمي بيان داشت: هر ماده غذايي ممکن است براي يک سري از افراد خوب باشد و براي سري ديگر خوب نباشد. بنابراين اصلاً نميشود توصيه کرد که فلان ماده غذايي 100 درصد براي همه افراد سرطان زاست و کلاً حذف کنيم.
وي خاطرنشان کرد: البته بالعکس اين را ممکن است داشته باشيم، مثلاً سيب براي تقريباً تمام مزاجها و تمام افراد خوب است و نميتوانيم بگوييم که سيب براي فلان گروه بيماران کاملاً مضر است. برخي مواد غذايي هستند که براي تمام افراد خوب است ولي اينکه توصيه کنيم يک ماده غذايي را همه افراد از سبد غذاييشان حذف کنند چنين توصيه اي نداريم.
گردآودي:
منبع: jamejamonline.ir