آخرین اخبار

11 منبع پروبيوتيک خوشمزه و تاثيرشان بر روده و هضم غذا در بدن شما تغذيه

11 منبع پروبيوتيک خوشمزه و تاثيرشان بر روده و هضم غذا در بدن شما

  بزرگنمايي:

چه خبر - مواد غذايي سرشار از پروبيوتيک

فلور روده انسان حاوي انواع مختلفي از باکتريها است. بسياري از اين باکتري‌ها براي گوارش بهينه غذا مفيدند. دسته‌اي از اين باکتريها که به باکتريهاي پروبيوتيک معروف هستند، علاوه بر کمک به گوارش، مولکولهاي پيچيده و ترکيباتي مانند ويتامينها و آنتي بيوتيکهاي مختلف را توليد مي‌کنند که براي بدن مفيد مي‌باشد. منبع باکتري‌هاي پروبيوتيک لبنيات و ميوه‌ها هستند.حال با مواد غذايي سرشار از پروبيوتيک ها آشنا شويد:

1. ماست

مواد غذايي سرشار از پروبيوتيکمواد غذايي سرشار از پروبيوتيک

ماست يکي از منابع آشناي پروبيوتيک است – باکتري خوبي که تعادل سلامت روده را حفظ ميکند . مطالعات نشان ميدهد که پروبيوتيک ها ميتوانند عدم تحمل لاکتوز را کاهش دهند. همچنين ميتوانند در کاهش گاز روده، اسهال و ساير مشکلات گوارشي(هاضمه) تاثير گذار باشد. شما ميتوانيد هزينه بيشتري براي خريد برندهاي ماست گوارشي هزينه کنيد ولي بهتر است از انواعي که برچسب " باکتري زنده و کشت شده " پشتشان درج شده خريداري نماييد.

2. کلم ترش تسريع کننده هضم غذا sauerkraut boosts digestion کلم ترش پروبيوتيک تسريع کننده هضم غذا   sauerkraut boosts digestionکلم ترش پروبيوتيک تسريع کننده هضم غذا   sauerkraut boosts digestion

بهتر است انواع غير پاستوريزه کلم ترش ( کلم رنده شده و آب پز با سرکه ) را انتخاب کنيد چون پاستوريزاسيون باکتريهاي خوب فعال را ميکشد. اين خوراکي شور و ترش -- و مشابه کره اي تند آن، کيمچي kimchi – سرشار ويتامين هاي تقويت کننده سيستم ايمني بدن که ممکن است به دفع عفونت کمک کنند.

3. سوپ ميسو miso soup

 سوپ ميسو    miso soup d يک منبع پروبيوتيک خوشمزه سوپ ميسو    miso soup d يک منبع پروبيوتيک خوشمزه

يک صبحانه محبوب در ژاپن، اين خمير تخمير شده سويا ميتواند دستگاه گوارش را به تحرک وادار کند. ميسو سرشار از پروبيوتيک اغلب براي تهيه سوپي شور و کم کالري با ويتامين b بالا و آنتي اکسيدان هاي محافظ، استفاده ميشود.

4. پنير نرم soft cheeses

منبع پروبيوتيک - پنير نرم  soft cheeses

با اين که ميتواند براي هضم شما مفيد باشد ولي همه پروبيوتيک هاي پنير نميتوانند از سفري که در طول معده و روده شما طي ميکنند، جان سالم به در ببرند. ولي تحقيقات نشان داده نوع خاصي از پنير نرم تخمير شده، مثل گودا، به اندازه کافي براي زنده نگه داشتن پروبيوتيک ها قوي هستند. همچنين پنيرميتواند به عنوان حاملي براي پروبيوتيک ها عمل نمايد که منجر به تقويت سيستم ايمني بدن خواهد شد.

5. کفير kefir: نوشديني اي سرشار از پروبيوتيک

کفير kefir: نوشديني اي سرشار از پروبيوتيک

بر اساس افسانه ها، تاريخچه ساخت کفير به چوپانان کوههاي قفقاز و قاره اوراسيا (ترکيب دو قاره اروپا و آسيا)برميگردد. آنها کشف کردند که شيري که توليد ميکنند با تخمير(تخمير پديده‌اي است ناشي از مجموعه فعاليتهاي زيستي که در آن ترکيبات آلي داراي مولکولهاي بزرگ به ترکيبات داراي مولکولهاي کوچکتر و ساده‌تر شکسته و تجزيه شده) تبديل به يک نوشيدني کف دار ميشود.غلظت، فرم خامه اي و حالت کش دار آن مانند ماست است ولي کفير باکتري هاي پروبيوتيک مخصوص به خود بعلاوه تعداد کمي گونه هاي مخمر مفيد دارد.

6. نان هاي تهيه شده ازخمير ترش sourdough bread

 نان هاي تهيه شده ازخمير ترش sourdough bread - منبع پروبيوتيک

دفعه بعدي که ساندويچ درست ميکنيد حواستان باشد چه ناني، پنير و سبزيجات شما را در بر گرفته است. نان خمير ترش معروف سان فرانسيسکو سرشار از پروبيوتيک هايي است که ميتواند در هضم غذا موثر باشند.

7. شير حاوي پروبيوتيک

شير حاوي پروبيوتيکشير حاوي پروبيوتيک

يکي از راحت ترين راههاي افزودن پروبيوتيک به رژيمتان خريد شير اسيدوفيلوس acidophilus (نام يک باکتري است که در ماست استفاده مي شود و به هضم بهتر غذا کمک مي کند.) است. اين شير که با باکتري تخمير شده است گاهي با برچسب شير اسيدوفيلوس شيرين ديده ميشود – معمولا شير با باکتري اسيد لاکتيک کشت ميشود -- دوغ هم غني از پروبيوتيک است.

8. خيار شور

خيار شور - منبع پروبيوتيکخيار شور - منبع پروبيوتيک

زماني که به دنبال خريد خيارشور براي پروبيوتيک هستيد، نوعي را که به صورت طبيعي تخمير شده انتخاب کنيد که سرکه در فرآيند توليد آن استفاده نشده باشد. محلول نمک دريا و آب تغذيه مناسبي براي رشد باکتري خوب هستند که منجر به داشتن مزاياي گوارشي در خيارشور ميشوند.

9. تمپه tempeh

تمپه tempeh - منبع پروبيوتيکتمپه tempeh - منبع پروبيوتيک

تمپه يکي از فرآورده‌هاي سنتي سويا است که بيشتر در اندونزي توليد مي‌شود. اين محصول با کشت طبيعي و فرايند تخمير کنترل شده سويا در ظاهري شبيه به کيک توليد مي‌شود و سرشار از پروتئين است. اين فرآورده سنتي اندونزيايي يک نوع آنتي بيوتيک طبيعي ميسازد که با باکتري خاصي مقابله ميکند. مردم اغلب طعم آن را دودي، فندقي و مشابه قارچ تشريح ميکنند. شما ميتوانيد تمپه را مرينيت کرده marinate (خيساندن موادي مانند گوشت در آب نمک و سرکه) و به جاي گوشت در غذا استفاده کنيد.

10. مکمل هاي پروبيوتيک

مکمل هاي پروبيوتيکمکمل هاي پروبيوتيک

پروبيوتيک ها علاوه بر مواد غذايي در مکمل هاي کپسولي، قرص، پودر و اشکال مايع آن ساخته ميشوند. گرچه اين مکمل ها خاصيت تغذيه اي فوق العاده مواد طبيعي را ندارند ولي ميتوانند تاثير گذار باشند و مصرف آنها راحت است. اگر به مصرف اين مکمل ها علاقمند هستيد ميتوانيد با دکتر خود مشورت کنيد. اگر بيماريد يا مشکل سيستم ايمني داريد بهتر است توجه کافي و لازم براي مصرف پروبيوتيک داشته باشيد.

11. پروبيوتيک عليه پروبيوتيک

پروبيوتيک عليه پروبيوتيک

از آنجايي که مواد غذايي پروبيوتيک، باکتري زنده دارند، پس آنها(مواد غذايي پروبيوتيک) خوراک باکتريهاي خوبي هستند که در حال حاضر در روده شما زندگي مي کنند. شما ميتوانيد پروبيوتيک ها را در مواردي از قبيل مارچوبه، سيب زميني ترشي، موز، جو دوسر، شراب قرمز،عسل، شيره درخت افرا و حبوبات پيدا کنيد.سعي کنيد مواد پروبيوتيک طبيعي که به خودي خود حاصل مي شوند يا توسط پروبيوتيک ها به صورت تصادفي مهيا مي شوند را بيشتر مصرف کنيد.




منبع: سيمرغ




ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها