خوردن ليموعماني داخل غذا بسيار مضر است
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - چرا نبايد ليموعماني داخل غذا را بخوريم؟
حمزه سام دليريمتخصص طب سنتي، با اشاره به فوايد ليمو عماني تصريح کرد: ليمو عماني در واقع به عنوان طعمدهنده طبيعي و مصلح به غذاها به مخصوص خورشها افزوده ميشود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذي در بدن کمک کند، اما اين ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذاي در حال طبخ را به خود جذب ميکند.
ليمو عماني بيشترين موادي که جذب ميکند چربي ها و اسيدهاي چرب هستند، به همين علت توصيه ميکنيم، از مصرف ليمو عماني داخل خورش ها و برخي غذاها به خصوص غذاهاي چرب همانند قرمهسبزي، قيمه و آبگوشت توسط گروههايي که مبتلا به چاقي و چربي خون هستند پرهيز شود، چراکه مصرف اين ليمو عمانيها باعث افزايش چربي خون و بيماري هايي از اين دست خواهد شد.
اين متخصص طب سنتي درباره نحوه استفاده از اين طعمدهنده يادآور شد، توصيه ميشود اين ماده در مراحل پاياني طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با اين کار اثرگذاري بهتري خواهد داشت و نکته ديگر آنکه به هيچ وجه به صورت پودر استفاده نشود، چراکه در اين صورت تاثيرهاي گفته شده را نخواهد داشت.
منبع:tasnimnews.com
-
يکشنبه ۱۲ دي ۱۳۹۵ - ۳:۴۶:۰۰ AM
-
۲۷۰ بازدید
-
-
چه خبر