آخرین اخبار

پيري را با اين خوراکي ها به تاخير بيندازيد تغذيه

پيري را با اين خوراکي ها به تاخير بيندازيد

  بزرگنمايي:

چه خبر -

قرار گرفتن در معرض سيگار و دود سيگار، آلودگي ها، مواد شيميايي غير ضروري، اشعه و حتي استرس، منجر به توليد راديکال هاي آزاد در بدن و ايجاد آسيب از طريق اکسيدان ها مي شود. اکسيدان ها در طولاني مدت ايجاد کننده بسياري از بيماري هاي مزمن هستند. در اين ميان، آنتي اکسيدان ها از عواملي هستند که سلول ها را در مقابل اکسيدان ها محافظت کرده و مانع از تخريب سلولي و آسيب هاي مزمن از جمله انواع سرطان ها، بيماري هاي قلبي، ديابت و... مي شوند. علاوه بر اين، تحقيقات جديد، نقش آنتي اکسيدان ها در به تاخير انداختن روند پيري را ثابت کرده است.

آكادمي ملي علوم آمريكا، توصيه مي‌كند كه مصرف روزانه حداقل پنج نوبت از غذاهاي سرشار از آنتي اكسيدان كه مهمترين آنها ميوه ‌ها و سبزي‌ ها هستند، ضروري است. بعلاوه مصرف اين مواد غذايي را مي ‌توان به 9 نوبت در روز افزايش داد، اما با اين حال اكثر مردم فقط يك تا دو نوبت در روز از اين خوردني‌ هاي مفيد و سالم استفاده مي ‌كنند.

منابع خوراکي آنتي اکسيدان

انگور: اين ميوه به خصوص نوع تيره رنگ آن حاوي فيتوکميکال ها يا مواد شيميايي گياهي و آنتي اکسيدان ها براي محافظت در برابر سرطان و بيماري هاي قلبي است. دو ماده شيميايي گياهي موجود در انگور، شناخته شده به عنوان آنتوسيانين و پروآنتوسيانيدين براي تقويت سيستم ايمني بدن مفيدند. انگور همچنين حاوي ويتامين ث و سلنيوم، دو آنتي اکسيدان بسيار قوي است.

زغال اخته: مطالعات اخير نشان مي دهد که مصرف اين ميوه منجر به حفاظت از سلول ها در برابر آسيب ها و کمک به رفع التهاب مي شود. زعال اخته حاوي بسياري از ويتامين ها و مواد معدني شناخته شده براي تقويت سيستم ايمني بدن است، ضمن اين که مواد شيميايي گياهي کليدي براي حفاظت در برابر سرطان و بيماري هاي قلبي دارد.

توت قرمز: انواع توت بخصوص تمشک و توت فرنگي حاوي اسيد الاژيک، يک ماده شيميايي گياهي ديگر هستند که ممکن است به محافظت در برابر برخي از عوامل سرطان زا در رژيم غذايي و محيط زيست کمک کند.

آجيل: يکي از متعادل ترين غذاهاي شناخته شده براي بشر است که دوز خوبي از چربي هاي سالم همراه با مقادير کمتر پروتئين و کربوهيدرات دارد. مواد معدني مثل سلنيوم و مواد شيميايي گياهي مثل رسوراترول و استرول ها موجود در آجيل بعلاوه اسيدهاي چرب امگا 3 به کاهش سطح کلسترول خون کمک مي کند.

سبزيجات تيره رنگ: کلم بروکلي و اسفناج، حاوي ويتامين هاي آ، ث و اي بعلاوه کلسيم هستند که با منيزيم و پتاسيم نيز لود مي شوند. اين سبزيجات سرشار از مواد شيميايي گياهي و آنتي اکسيدان هايي مانند کامفرول هستند که باعث گشاد شدن عروق خوني مي شوند و خاصيت ضد سرطاني دارند. اين سبزيجات حاوي لوتئين و کوئرستين، دو آنتي اکسيدان قوي هستند.

علاوه بر اين، به گفته پزشكان، مصرف كارتنوئيدها موجب بهبود قدرت و شفافيت بينايي، سلامت بيشتر پوست، جلوگيري از پيري زودرس پوست، كاهش خطر تحليل ماكولار چشم (عارضه چشمي ناشي از پيري) و نيز موجب كاهش خطر بروز آب مرواريد و نابينايي مي ‌شود. سبزي‌ هاي حاوي كارتنوئيدها اغلب به رنگهاي زرد، قرمز، نارنجي و يا برگ‌ هاي سبز تيره هستند كه از مهمترين آنها مي ‌توان به اسفناج، كلم بروكلي، فلفل سبز و قرمز، هويج و سيب‌ زميني شيرين اشاره كرد.

چاي: آنتوسيانين و پروآنتوسيانيدين موجود در چاي به مبارزه با التهاب در بدن کمک مي کنند. همچنين چاي حاوي کاتچين، يک آنتي اکسيدان قوي است که تصور مي شود به جلوگيري از آسيب سلولي منجر به سرطان کمک مي کند.

غلات سبوس دار: مصرف نوع سبوس دار غلات، مانند نان سبوس دار به جاي نان سفيد و برنج قهوه اي به جاي برنج سفيد حداقل براي يک وعده در روز، خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي از قبيل سکته قلبي را کاهش مي دهد. اين نوع غلات حاوي روي و سلنيوم براي محافظت در برابر سرطان است.

ماهي: اسيدهاي چرب امگا 3 در آن منجر به جلوگيري از بيماري هاي التهابي مانند بيماري عروق کرونر قلب مي شود.




منبع:avayesalamati.com





ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها