آخرین اخبار

براي جلوگيري از سرطان روزانه چقدر ميوه و سبزي بخوريم؟ تغذيه

براي جلوگيري از سرطان روزانه چقدر ميوه و سبزي بخوريم؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - تاثير ميوه و سبزي بر سرطان

دکترمهناز ايلخاني مديربازآموزي دانشکده پرستاري-مامايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، با بيان اينکه 20 تا 40 درصد بيماران مبتلا به سرطان دچارکاهش وزن و بي اشتهايي مي شوند،گفت:مصرف حداقل 5 وعده ميوه و سبزي در روز نقش بسزايي در کاهش احتمال بروز سرطان روده دارد.

دکترمهناز ايلخاني در آستانه برگزاري سمينار يکروزه تغذيه در سرطان گفت: کاهش وزن و بي اشتهايي موجب کاهش سيستم ايمني بدن و توان مقابله بيمار در برابر بيماري مي شود، به همين دليل نيازاست پزشکان از جمله پرستاران نسبت به نوع تغذيه بيماران مبتلا به سرطان آگاه باشند. وي با توجه به افزايش شيوع ابتلا به سرطان در کشور، يادآور شد: اطلاع رساني در خصوص اهميت نقش تغذيه در سرطان مي تواند نقش بسزايي در پيشگيري از آن داشته باشد.

ايلخاني بيان کرد که تغذيه نقش بسزايي در پيشگيري و بهبود وضعيت بيماران مبتلا به سرطان دارد. بيماران مبتلا به سرطان در دوره درمان به دليل مصرف دارو، شيمي درماني و راديوتراپي دچار بي اشتهايي، کاهش وزن، تهوع و ... مي شوند به همين دليل نياز است تا بيماران، خانواده آنها و ارائه دهندگان خدمات درماني نسبت به تغذيه سالم در اين بيماران آشنا شوند. به تمام افراد و به خصوص بيماران مبتلا به سرطان توصيه مي‌شود براي پيشگيري و بهبود وضعيت به مقدار فراوان ميوه و سيزيجات تازه مصرف کنند.

مدير بازآموزي دانشکده پرستاري - مامايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در بخش ديگري از سخنانش با توجه به برگزاري سمينار يکروزه تغذيه در سرطان، گفت: اين سمينار 18 آذر با هدف افزايش آگاهي پرستاران، ماماها و زيرگروه ها در دانشکده پرستاري - مامايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي برگزار مي شود.




منبع:salamatnews.com





ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها