آخرین اخبار

اين خوراکي ها مي توانند باعث مرگ شما شوند, بسيار مراقب باشيد بيماري ها و پيشگيري

اين خوراکي ها مي توانند باعث مرگ شما شوند, بسيار مراقب باشيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - مصرف اين خوراکي ها بسيار خطرناک است

ما عاشق غذاها هستيم. عشق به غذاها آنقدر در ما زياد است که اتاق هاي ذخيره ويژه اي براي آن ها قرار داده ايم، به پخت و پز مي پردازيم و حتي برنامه هاي تلويزيوني مرتبط با آن ها را مي بينيم. غذاها را به عنوان سرگرمي مي شناسيم و با خوردن آن ها لذت مي بريم. تشخيص طعم، بو و مزه غذاها برايمان راحت است. اما گاه تنوع غذاها آنقدر در زندگيمان زياد است که اختيار تک تک آن ها را از دست مي دهيم. ما در اين مقاله به معرفي غذاهاي مرگباري مي پردازيم که ممکن است در اين سيل انبوه آن ها را براي نخستين بار بشناسيد.

1. دانه هاي ميوه

برخي از رايج ترين، تازه ترين و محبوب ترين ميوه ها هسته هاي خطرناکي دارند. هسته هاي گيلاس، سيب و حتي هلو متشکل از نوعي هيدروژن سيانيد به نام اسيد پروسيک هستند. هيدروژن سيانيد يا اسيد پروسيک هردو به طور يکسان براي انسان ها و پستانداران فوق العاده سمي هستند و مي تواند تنها در چند دقيقه موجب مرگشان شود. پس پيش از خوردن ميوه ها اطمينان حاصل کنيد هسته شان را خارج کرده ايد.

2. بادام هندي خام

برخلاف باور عموم، بادام هندي هسته ميوه است. و مانند هسته ديگر ميوه ها مي تواند خطرناک باشد. بادام هندي حاوي يک ماده شيميايي خطرناک تحت عنوان اوروشيول مي باشد. اوروشيول مربوط به يک پيچک سمي است که موجب واکنش هاي شديد آلرژيک مي شود. خوشبختانه، بادام هندي هاي موجود در فروشگاه ها بدليل فرآيند آماده سازي (پخت، بو داده شدن و بخارپز) سم زدايي شده اند.

3. ريواس

هيچ چيز به اندازه پاي ريواس خوشمزه نيست. و فوايد ريواس حيرت انگيز است. اما هيچ مي دانيد برگ هاي ريواس سمي هستند؟ برگ هاي ريواس بدليل داشتن سم شناخته شده به نام اسيد اگزاليک مي تواند منجر به سنگ کليه شود. فقط کافي است چندتا برگ ريواس بخوريد تا بيمار شويد. و اگر بيشتر از چند تا بخوريد مطمئنا دچار عواقب مرگبار مي شويد.

4. جوز هندي

آيا مي دانيد جز هندي توهم زاست؟ درست است! اين ادويه به ظاهر بي آزار در آشپزخانه تان، يک راز کوچک کثيف به دنبال دارد. شما با مصرف فقط 0.2 اونس جوز هندي مي توانيد تشنج کنيد. و با مصرف 0.3 اونس از آن ممکن است دچار يک حمله ناگهاني شديد شويد! خوردن جوز هندي ممکن است منجر به جنون جوزي”شود که به توهم و سردرگمي مي انجامد.

5. عسل خام

عسل خام غيرپاستوريزه غالبا شامل graynotoxin مي باشد که منجر به عوارض جانبي از جمله تعريق بيش از حد، ضعف، تهوع و استفراغ مي شود. اين علائم مي تواند تا 24 ساعت به طول انجامد. به اين واکنش ها عنوان مسموميت عسل داده اند. بنابراين براي در امان ماندن فقط عسل پاستوريزه بخريد.

6. دانه هاي کرچک

چه کسي فکر مي کرد اين دانه هاي به ظاهر بي ضرر به مرگ بيانجامند؟ دانه هاي کرچک حامل نوعي سم تحت عنوان ريسين هستند که جزء کشنده ترين سم ها براي انسان شناخته شده است. ريسين به عنوان يک عامل جنگ مورد بررسي قرار گرفته است. و حتي گزارش شده است ماموران مخفي و آدم کش ها از اين سم استفاده کرده اند.

7. لوبيا ليما

لوبيا کره اي يا لوبيا ليما مانند بسياري از حبوبات ديگر بي گناه است، اما به جز زمانيکه خام خورده شود. مصرف خام اين لوبياها کشنده هستند. چرا که حاوي مقدار زيادي سيانيد مي باشند. بنابراين موقع خوردن اين نوع لوبياها بايد اطمينان حاصل کنيد که کاملا پخته شده اند.

8. بادام زميني

اجازه ندهيد آقاي بادام زميني شما را فريب بدهد. بادام زميني مي تواند جزء مرگبارترين خوراکي ها باشد. حدود 1% از جمعيت آمريکا به بادام زميني آلرژي دارند. و بادام زميني شايع ترين علت مرگ مرتبط به آلرژي مواد غذايي به شمار مي رود. بنابراين اگر مطمئن نيستيد به اين خوراکي حساسيت داريد يا نه، بيشتر مراقب باشيد!

9. جوانه لوبيا

جوانه هاي لوبيا بسيار خوشمزه هستند. بخصوص که در سالادها و ساندويچ ها استفاده شوند. اما مراقب باشيد. حداقل 30 مورد گزارش بيماري ناشي از مصرف خام و کم پخته شده جوانه لوبيا بوده است. از آنجا که جوانه هاي لوبيا در رطوبت رشد مي کنند، متاسفانه محيط براي رشد باکتري ها مساعد است.

10. ماهي تُن

حتما شما هم از ماهي تُن مصرف مي کنيد. بايد بگويم اين ماهي حاوي جيوه است. وقتي که شما ماهي تُن حاوي جيوه مي خوريد، جيوه ممکن است از طريق کليه هايتان عبور کرده و کلا دفع شود و يا به مغزتان برود و ديوانه تان کند!بنابراين در مصرف ماهي تُن محدوديت ايجاد کنيد.




منبع:shafaonline.ir





ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

علايم سوء هاضمه و روش هاي پيشگيري از سوء هاضمه

دچار تنگي دريچه قلب هستم براي درمان چه کاري انجام دهم؟

روش خانگي براي تشخيص کبد چرب

درد پهلو نشانه چيست

فشار خون پايين چيست؟ + دلايل فشار خون پايين

تکنيک هاي طلايي براي درمان سريع سردرد ساده

فيبروز کبدي چيست؟ آيا فيبروز درمان مي شود؟

تدابير طب سنتي براي درمان آلرژي بهاره

مراقب مصرف مکمل ويتامين D باشيد

فشار خون در هر سني چند است و براي درمان فشار خون چه کنيم؟

چه عواملي خطر بروز سرطان روده بزرگ را افزايش مي دهند؟

درمان آمبولي ريه با چه روش هايي امکان پذير است؟

سکته مغزي و آنوريسم مغزي چه تفاوتي با هم دارند؟

کلسترول چيست و براي درمان کلسترول خون چه بايد کرد؟

درمان گلودرد با غرغره هاي طبيعي

عواملي که خطر ابتلا به سندرم روده تحريک پذير را افزايش مي دهند

بيماري قلبي که باعث سکته مغزي مي شود

روشهاي پيشگيري از ماشين گرفتگي

علت وجود خون در ادرار

تضمين سلامت قلب با رعايت اين نکات

روش هاي پيشيگيري و درمان عرق سوز شدن

تاثير سير و پياز بر پيشگيري از سرطان روده بزرگ

نکات بهداشتي براي پيشگيري از ابتلا هاري

علت و درمان رماتيسم مفصلي از ديدگاه طب سنتي

آشنايي با دلايل اصلي سکته قلبي

هشدارهاي بدن براي مراحل اوليه ابتلا به سرطان

کاهش علايم آلرژي با اين خوراکي ها

با مصرف اين خوراکي ها کبد چرب را از خود دور کنيد

کاهش علايم آلرژي در بهار با توصيه هاي طب سنتي

کلسترول را با اين ورزش ها مغلوب کنيد

دلايل سرفه و سرفه هاي خطرناک را تشخيص دهيد

فتق ديسک چرا ايجاد مي شود و چطور از فتق ديسک پيشگيري کنيم

آترواسکلروز atherosclerosis يا تصلب شرايين چيست؟

ورم معده يا گاستريت Gastritis چيست و چطور درمان مي شود؟

تشخيص سرطان مقعد و روش هاي درمان سرطان مقعد

9 راه حل طبيعي براي کنترل فشار خون

هر آنچه بايد درباره انحراف شصت پا بدانيد

چرا ديدتان تار شده ؟

چرا سرم درد مي کند؟

علت تکان هاي شديد پا در خواب يا سندروم پاي بيقرار چيست؟

با زير بغلي که زياد عرق مي کند و هميشه خيس است چکار کنم؟

چند روش خانگي براي درمان درد سياتيک

پيشگيري از شايع ترين سرطان دنيا با مصرف سير و پيار

عواملي که خطر لخته شدن خون را افزايش مي دهند

کمر درد : حقايق و باورهاي غلطي که بايد بدانيد

نشانه هاي عجيب بيماري قلبي

اين بيماري ها باعث چاقي تان مي شوند

علائم کم کاري تيروئيد و هرآنچه بايد در مورد ان بدانيد

درمان سر درد با ماساژ نقاط فشاري در سر

درمان عفونت سينوس با روش هاي خانگي