آخرین اخبار

آيا آلوئه ورا مي تواند آکنه و جاي زخم هاي آکنه را درمان کند؟ پوست، مو و زيبايي

آيا آلوئه ورا مي تواند آکنه و جاي زخم هاي آکنه را درمان کند؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - خواص درماني آلوئه ورا براي پوست

استفاده از آلوئه ورا يکي از درمان هاي گياهي محبوب براي بسياري از مشکلات پوستي است. به گزارش "مديک ول"، آلوئه ورا گياهي آبدار و شاداب بومي آفريقا است. داخل برگ هاي ضخيم اين گياه ماده اي خميري شکل قرار دارد که حاوي مقدار فراوان از ژلي لعاب دار است. گياه آلوئه ورا براي درمان ناراحتي هاي پوستي مورد استفاده قرار مي گرفته است. با شکستن برگ هاي تازه اين گياه مي توانيد از ژلي که خارج مي شود به طور مستقيم روي پوست خود استفاده کنيد.

ژل موجود در گياه آلوئه ورا به عنوان يک ماده پايه در محصولاتي که بدون تجويز نسخه مي توانيد آنها را خريداري کنيد، استفاده مي شود. آلوئه ورا در مجموعه هاي آماده سازي و مراقبت از پوست از پاک کننده ها تا مرطوب کننده ها، ماسک ها و موارد ديگر به کار گرفته مي شود.

آلوئه ورا يک ضد التهاب است

يکي از دلايل اصلي استفاده از آلوئه ورا در درمان بسياري از مشکلات پوستي به ويژگي هاي ضد التهابي اين گياه باز مي گردد. اين به معناي آن است که آلوئه ورا مي تواند تورم را کاهش دهد. آلوئه ورا را روي يک جوش قرمز و متورم قرار دهيد تا به کاهش حساسيت و درد آن کمک کند. آلوئه ورا داراي آثار بهبود زخم نيز هست و از اين رو مي تواند به التيام آسيب هاي آکنه کمک کند.

آلوئه ورا مي تواند پوست را تسکين دهد

آلوئه ورا مي تواند به درمان آفتاب سوختگي کمک کند و همچنين ناراحتي هاي ديگر پوستي از جمله آکنه را تسکين دهد. اگر روش درماني و داروهاي مورد استفاده براي بهبود آکنه موجب خشکي و تحريک پوست شما شده است مي توانيد از ژل آلوئه ورا يا يک مرطوب کننده حاوي اين ماده براي بهبود شرايط پوست خود استفاده کنيد. در اين حالت پوست راحت‌تر خواهد بود و احتمال کمتري دارد داروها و درمان آکنه هاي خود را نيمه کاره رها کنيد.

آلوئه ورا مي تواند اثربخشي درمان هاي آکنه را افزايش دهد

فوايد آلوئه ورا مي تواند فراتر از تسکين پوست ملتهب باشد. برخي پژوهش ها نشان داده اند که آلوئه ورا مي تواند اثربخشي داروهاي آکنه را افزايش دهد. طي مطالعه اي که در سال 2014 انجام شد، پژوهشگران دو گروه از افراد را مورد مقايسه قرار دادند: يک گروه از ترتينوئين موضعي و ژل آلوئه ورا استفاده مي کردند و گروه ديگر ترتينوئين و دارونما مصرف مي کردند. گروهي که با ترتينوئين و آلوئه ورا درمان شدند، قرمزي و جوش کمتري نسبت به آنهايي که تنها ترتينوئين دريافت مي کردند را نشان دادند.

همچنين، آلوئه ورا داراي ويژگي هاي ضد باکتري است. از آنجايي که آکنه تا حدي به دليل يک باکتري به نام Propionibacterium acnes شکل مي گيرد، باور بر اين است که آلوئه ورا مي تواند در کاهش اين باکتري نقش ايفا کند. اين مساله ثابت نشده است و ممکن است آلوئه ورا تاثيري بر اين باکتري نداشته باشد.

آلوئه ورا به تنهايي آکنه را از بين نمي برد

اگرچه پژوهش هاي جالب توجه اي صورت گرفته اند، اما ما همچنان مسيري طولاني براي بيان اين که آلوئه ورا درماني موثر براي آکنه است پيش رو داريم. تاکنون، به نظر نمي رسد آلوئه ورا نقشي بيشتر از کاهش قرمزي و التهاب آکنه داشته باشد که البته براي تسکين آکنه التهابي مفيد است.

عوامل ايجاد کننده آکنه:

-آکنه تنها به واسطه التهاب ايجاد نمي شود

-تجمع سلول هاي مرده پوست

-غدد چربي بيش از اندازه فعال

-هورمون ها

-ژنتيک

در بروز آکنه نقش دارند. آلوئه ورا کار خاصي براي مقابله با اين عوامل انجام نمي دهد. افزون بر اين، شکل گيري هر جوش از يک منفذ مسدود آغاز مي شود. آلوئه ورا از مسدود شدن منافذ پوست جلوگيري نمي کند و از اين رو در بلند مدت تاثيري در توقف رشد آکنه ندارد.

آلوئه ورا نمي تواند جاي زخم آکنه را از بين ببرد اما مي تواند به درمان هيپرپيگمانتاسيون (لک هاي قهوه اي جاي آکنه) کمک کند

آلوئه ورا نمي تواند جاي زخم هاي حفره اي آکنه را ترميم کند. اين جاي زخم ها به واسطه از بين رفتن بافت پوست ايجاد مي شوند. در واقع، تنها گزينه براي بهبود ظاهر اين نوع از جاي زخم ها استفاده از پرکننده هاي پوستي است. در اين زمينه مي توانيد با يک متخصص پوست مشورت کنيد.

اما آلوئه ورا مي تواند به از بين رفتن هيپرپيگمانتاسيون پسا-التهابي، نشان هاي تيره آکنه (لک هاي قهوه اي جاي آکنه) که پس از بهبود جوش ها بر جاي مي مانند، کمک کند. اين اتفاق به واسطه يک ماده تشکيل دهنده در آلوئه ورا به نام آلوين رخ مي دهد. آلوين ترکيبي است که به طور طبيعي در ژل آلوئه ورا وجود دارد. اين يک عامل زوال رنگدانه است و از اين رو به روشن‌تر شدن مناطق تيره روي پوست کمک مي کند. از آنجايي که آلوئه ورا التهاب را کاهش مي دهد مي تواند در وهله نخست از توسعه هيپرپيگمانتاسيون پسا-التهابي پيشگيري کند.

آلوئه ورا يک ماده ضروري براي افزودن به برنامه درمان آکنه شما محسوب نمي شود. اما اگر داراي جوش هايي ملتهب هستيد يا پوست شما به واسطه داروها و درمان آکنه دچار خشکي و تحريک شده است، محصولات آلوئه ورا مي توانند براي کاهش اين نشانه ها مفيد باشند.

نکته اي که بايد به خاطر داشته باشيد اين است که هر ژل آلوئه ورا متفاوت است و از اين رو بايد فهرست مواد تشکيل دهنده هر محصول را با دقت بخوانيد. ممکن است از اين که ژل آلوئه ورا خريداري شده از محتواي آلوئه وراي بسيار کمي برخوردار باشد، شگفت زده شويد.

انتظار نداشته باشيد آلوئه ورا همانند يک درمان جادويي و معجزه آسا عمل کند. شما بايد روند درمان دارويي آکنه خود مانند رتينوئيدهاي موضعي يا بنزوئيل پراکسيد را دنبال کنيد تا به واقع بهبود پوست خود را شاهد باشيد.

به اين نکته مهم توجه داشته باشيد که اگر از داروهاي تجويزي براي آکنه استفاده مي کنيد، پيش از افزودن ژل آلوئه ورا به روال درمان با متخصص پوست خود مشورت کنيد.





منبع:asriran.com





ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

ضد آفتاب با SPF چند خوب است؟

عادت هاي اشتباهي که موهايتان را خراب مي کند

7 اشتباه بزرگ در زمان شستن صورت که بايد اجتناب کنيد

پرپشت کردن موها با استفاده از طب هندي

ميکرودرم ابريژن چيست و چه زماني از ميکرودرم ابريژن استفاده کنيم؟

روش هاي طبيعي براي از بين بردن خط اخم

چطور از بروز مشکلات پوستي شايع بارداري پيشگيري کنيم

چگونه از شر غبغب خلاص شوم

پيشگيري از سفيد شدن موها با 5 ماده غذايي

پوسته پوسته شدن نقاط مختلف پوست چه چيزي به شما مي گويد

کاهش سرعت پيري با نسخه هاي گياهي

چرا پوستم مي خارد؟ علت خارش پوست

آيا شکلات خوردن باعث جوش زدن مي شود؟

درمان بواسير با بلوط

آيا مي توان بدون جراحي، پلک هاي افتاده را درمان کرد؟

خطرات تاتو يا تتو که تاکنون هيچکس به شما نگفته + عکس

خوراکي هايي که باعث پيري پوست مي شوند

چطور در خانه تکاني از پوست خود مراقبت کنيم؟

بي ضررترين پاک کننده هاي پوست که در آشپزخانه يافت مي شوند

چند برابر شدن رشد موها با ترفندهاي خانگي و ارزان قيمت

10 ورزش صورت که شما را از جراح پلاستيک بي نياز مي کند

10 ماسک خانگي براي انواع پوست و زيبا شدن تا نوروز

درمان هاي طبيعي براي ريزش مو

چه زماني علت آکنه هاي هورموني افزايش تستوسترون است

آيا ليزر موهاي زائد ضرر دارد؟ و پاسخ به مهم ترين سوالات در مورد ليزر

وقتي کبودي پوست نشانه خطرناکي است

آشنايي با انواع روش هاي ليفت ابرو

اکستنشن مژه چيست و چه عوارضي دارد؟

ملاسما و لک هاي بارداري را با ماسکي خانگي کاهش دهيد

علت اصلي شوره سر چيست

درمان آکنه با ايزوترتينوئين چقدر موثر است؟

چگونه مي توان ريزش مو ارثي را کنترل کرد

عادت هاي بد مراقبت از مو که بايد در زمستان ترک کنيد

5 غذا که باعث چرب شدن موها ميشوند و 3 غذا که موها را زيبا مي کنند

اين خوراکي ها به جوان ماندن پوست شما کمک مي کنند

جوش نزن تا جوش نزني!!(علل،پيشگيري،درمان)

درمان خشکي و ترک پوست در پاييز با سيب

کمبود کدام مکمل ها باعث ريزش مو مي شود؟

حقايقي در مورد تزريق ژل لب که تاکنون گفته نشده

دلايل عجيبي که باعث ريزش موها مي شوند

کاشت مو به چه روش هايي انجام مي شود؟+ انواع روش کاشت مو

درمان عفونت فرو رفتن ناخن در گوشت با روش هاي خانگي

دستگاه جوانسازي پوست که شما را از بوتاکس بي نياز مي کند

علت خارش پوست در هواي سرد چيست؟

کم کاري تيروئيد يا پرکاري تيروئيد چه تاثيري بر پوست مي گذارند؟

نوشيدني هايي که باعث مي شوند صورتتان جوش بزند

نسخه اي جادويي براي خداحافظي با سفيدي مو در طب سنتي

علت دو رنگ شدن پوست و لک شدن پوست چيست

ديابت باعث ريزش مو مي شود؟ ديابت باعث چه بيماري هايي مي شود؟

نکات مهمي که لازم است بعد از حمام رعايت کنيد