آبليمو تازه را چگونه نگهداري کنيم؟
خانه و دکوراسيون
بزرگنمايي:
چه خبر - نکته هايي مهم در نگهداري آبليمو خانگي
مدير کل دفتر ميوههاي گرمسيري و نيمه گرمسيري وزارت جهاد کشاورزي درباره عوامل شناسايي و نگهداري ليموترش و آبليموي تازه اظهار کرد: توصيه ميشود مردم آبليموي تازه را در ظرفهاي شيشهاي و نه يکبار مصرف پلاستيکي به صورت کاملا سر پر و با کمي روغن زيتون نگهداري کنند و در صورت امکان ظرفهاي کوچکي را انتخاب کنند که مدت کمي از باز شدن در اين بطريها و مصرف آن نگذشته باشد. همچنين ظروف شيشهاي بهتر است تيره باشد و در جاي خشک و تاريک نگهداري شود.
حسنپور ادامه داد: مصرف ليموترش در ايران به چند دليل افزايش پيدا کرده که ميتوان به افزايش جمعيت، افزايش ميزان مصرف فستفود، فرهنگسازي و ترويج مصرف ليموترش به خاطر خواص ضد سرطاني از سوي شبکههاي اجتماعي و تمايل مردم براي تامين ليموترش و آبليموي تازه مصرف ساليانه خود از جمله اين عوامل است.
از آنجا که ليموترش ماده غذايي غني از ويتامين C است و اين نوع ويتامين، بدن را در برابر بيماريهاي عفوني محافظت ميکند، بنابراين توصيه ميشود اين ماده غذايي به همراه هر نوع غذايي اعم از خورشت، سالاد و غيره مصرف شود.
از آنجا که از ليمو ترش، آبليموهاي صنعتي و دستي تهيه و مصرف ميشود، بايد متذکر شد که آبليموهاي دستي در بطريهاي تيره يا در محلهاي تاريک از جمله کابينت و يخچال نگهداري شوند، چرا که ويتامين C موجود در آن به نور و حرارت حساس بوده و از بين ميروند. در آبليموهاي صنعتي نيز بايد به کد بهداشتي، پروانه ساخت و مهر استاندارد کالا توجه شود و از مصرف آبليموهاي با مارکهاي غير معتبر اجتناب شود.
منبع : isna.ir / momtaznews.com
-
چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳:۴۶ PM
-
۳۵۶ بازدید
-
-
چه خبر