بزرگنمايي:
چه خبر - در فصل پاييز اين خوراکي ها را نخوريد
ناصر رضاييپور متخصص طب سنتي، در ارتباط با تدابير تندرستي در فصل پاييز اظهار داشت:در اين فصل بايد تا جايي که ممکن است تري يا رطوبت بدن را افزايش دهيم و از رفتارهايي که موجب خشکتر و سردتر شدن بدن ميشود، پرهيز کنيم. توصيه شده است که در اين فصل با دقت و وسواس بيشتري از غذاهايي همچون غذاهاي مانده، گوشت گوساله، گاو، کنسروجات، کمپوت، سوسيس و کالباس، فستفود، ادويههاي تند و تيز، بادمجان، قارچ، دوغ ترش و چاي پررنگ پرهيز کنيم.
در فصل پاييز بايد از زيادهروي در مصرف ميوههاي سرد و تر تابستاني، لبنيات، قهوه، نسکافه، کاکائو، سير و پياز نيز پرهيز کرد و اين مسئله در حالي بوده که متأسفانه امروزه در همه روزهاي سرد سال هندوانه در ميوهفروشيها به فروش ميرسد و مصرف خوراکيهايي همچون خيار و کاهو نيز ذرهاي کم نميشود.
آبگوشت با گوشت بره، آشهاي ساده، مرغهاي درشت، تخممرغ عسلي، شيرينيهاي طبيعي از شکر و بادام و پسته (مانند جوز قند)، مصرف آن براي فصل پاييز توصيه شده است، البته سفارش شده که افراد با رعايت تعادل و بر حسب مزاج فردي و شرايط جسمي، سني، گوارشي و اقليمي از خوردنيهاي مناسب فصل پاييز بهرهمند شوند.
دستيار دکتراي تخصصي طب سنتي ايران در دانشگاه شاهد، ادامه داد: در فصل پاييز بايد از نوشيدن آب بسيار سرد پرهيز کرد و قوانين نوشيدن آب را به خوبي مورد توجه قرار داد. مثلاً پرهيز از نوشيدن آب در ميانه خواب و صبح ناشتا، از يک ساعت پيش تا يک ساعت پس از غذا و همراه با آن، در داخل و بلافاصله پس از حمام و استخر و سونا، با فاصله کوتاه از ورزش سنگين از جمله مواردي است که در نوشيدن آب هنگام پاييز بايد مورد توجه قرار گرفت.
منبع:farsnews.com