بزرگنمايي:
چه خبر -
کبد چرب در طول چند دهه اخير در جهان شيوع بالايي پيدا کرده است. مصرف غذاهاي فرآوري شده به شکل گسترده در بين مردم، بيترديد مهمترين دليل اين عارضه است. اين درحالي است که جگر تقريباً در منوي غذايي ما ايرانيها کمرنگ شده و تخم مرغ قرباني فراخوان ضد کلسترول شده است!
مصرف فروکتوز و شکر 30 درصد در جامعه ما افزايش يافته و مصرف اسيدهاي چرب امگا6 دو برابر شده است. تغيير الگوي غذايي نسل جديد در ايجاد همهگيري کبد چرب نقش اساسي دارند.
کبد چرب و مهم ترين عوامل همه گير شدن آن در جامعه-مصرف بيش از حد مواد غذايي فرآوري شده با کالري بالا و ارزش غذايي کم-شکر-فروکتوز-روغن هاي کارخانه اي
رژيم غذايي و ژنتيک در ايجاد کبد چرب نقش اساسي دارند.
پيشگيري از ابتلا به کبد چرب با اين ويتامين ها و سبک زندگي-ويتامينهاي ب 6-فوليک اسيد-ويتامين ب 12 -بتاين (ترکيبي که در اسفناج به مقدار زياد يافت ميشود)-مصرف تخم مرغ ارگانيک همراه زرده آن-جگر-سيراب و شيردان-حذف روغنهاي مضر مايع و گياهي-کاهش مصرف شکر و فروکتوز(قند ميوه که در نوشابه و آب ميوه بيش از اندازه يافت ميشود) -ورزش مستمر
فوايد زرده تخم مرغ در درمان کبد چرب
زرده تخم مرغ بر خلاف تصور عوام نه تنها کلسترول خون را بالا نميبرد بلکه کلسترول مفيد را افزايش داده و از ابتلا به کبد چرب جلوگيري ميکند.
سروش نيکناميان
منبع:روزنامه ايران
-
پنجشنبه ۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۵:۲۱ AM
-
۲۵۴ بازدید
-
-
چه خبر