سس سالاد کم چرب بهتر است يا سس خردل؟
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - آيا سس سالاد کم چرب جايگزين مناسبي براي سس سالاد معمولي است؟
روشن است که، استفاده از سُس سالاد رژيمي يا کمچرب بهجاي سُس سالاد معمولي ميتواند مقداري از کالري مصرفي را کاهش دهد، اما همه عوارض ناشي از مصرف اين محصولات را از بين نميبرد. درواقع، با استفاده از سس رژيمي يا کمچرب، همچنان مقدار زيادي از مواد قندي و عناصر مضر را دريافت ميکنيد.
بسياري از اين سسها سرشار از شيرينکنندههاي مختلف هستند تا بتوانند طعم بدون چربي آن را جبران کنند. بافت کرممانند و حجيم آنها نيز با استفاده از غلظتدهندهها و امولسيونها شکل گرفته است.
نکته مهم بعدي اين است که سسهاي رژيمي و کمچرب، مواد مغذي موجود در سالاد را بدون استفاده بهينه هدر ميدهند، چون بدن به مقداري چربي براي جذب کردن بسياري از ويتامينهاي موجود در انواع سبزيها نياز دارد. ويتامينهاي A، D، E و K، همگي ويتامينهاي محلول در چربي هستند.بنابراين، بهتر است از روغن زيتون و مقداري سرکه براي خوردن سالاد استفاده کنيد.
شايد فکر کنيد که سس خردل اصلا بد نيست، چون نسبتا کمکالري و کمچرب است. اما اين سس هم مثل سس گوجهفرنگي و سس باربيکيو حاوي مقدار زيادي از مواد قندي است و همين ويژگي آن باعث ميشود که در مصرف آن زيادهروي کنيم. علاوه بر اين، برخي توليدکنندگان براي شيرين کردن طعم اين سسها از شربت ذرت با فروکتوز بالا استفاده ميکنند.
منبع:salamatism.com
-
چهارشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۴:۵۳ AM
-
۳۶۳ بازدید
-
-
چه خبر