آخرین اخبار

10 ماده غذايي که ارتباط شان با افزايش طول عمر ثابت شده! تغذيه

10 ماده غذايي که ارتباط شان با افزايش طول عمر ثابت شده!

  بزرگنمايي:

چه خبر - افزايش طول عمر با تغذيه مناسب

اين تصور که مسلما شما هيچ کنترلي بر تعداد سالهاي زندگي خود نداريد، کاملا غلط است. چون يک دسته از عوامل و اضافه کردن آنها به سبک زندگي بي شک به سالهاي عمر شما خواهند افزود. شايد يکي از ساده ترين تغييرات در سبک زندگي که بي ارتباط با افزايش طول عمر هم نيست، انتخاب مواد غذايي سالم براي پيشگيري از برخي بيماري هاي مزمن و کشنده باشد. در اينجا 10 ماده غذايي که ارتباط آنها با افزايش طول عمر به طور کامل ثابت شده، معرفي شده است:

1.آجيل

دو مطالعه که توسط محققان دانشگاه هاروارد صورت گرفته، نشان مي دهد که مصرف منظم آجيل خطر ابتلا به مرگ در سنين جواني را کاهش مي دهد. البته مصرف آجيل بايد در حد اعتدال باشد و آنهم به خاطر کالري بالاي موجود در آن است.

بادام

بادام به‌ عنوان منبعي سرشار از ويتامينE و چربي‌هاي اشباع نشده تک زنجيره ‌اي خاصيت آنتي ‌اکسيداني و ضد‌التهابي بالايي دارد.

گردو

گردو نيزسرشار از امگا 3 است و اگر يک مشت گردو بخوريم معادل صد گرم ماهي آزاد اثربخشي دارد که مي‌ تواند در کاهش فرآيند‌هاي التهابي به ويژه التهاب مفاصل مفيد باشد و در کنار آن در تقويت حافظه بسيار موثر است.

2.غلات کامل

اگرچه نان سفيد عاري از هر گونه مواد مغذي است اما آيا مي دانستيد که مصرف نان ها و ماکاروني سبوس دار با طول عمر بيشتر در ارتباطند؟ بر اساس يک مطالعه در ژورنالJAMA Internal Medicine مصرف هر 1 اونس اضافه از اين محصولات خطر مرگ و مير ناشي از مشکلات قلبي را تا 5 درصد کاهش مي دهد.

3.اسفناج و گل کلم

اسفناج به دليل داشتن ويتامين‌هاي آ و ث و اثرات آنتي ‌اکسيداني سبب طول عمر مي‌شود و گل‌ کلم به دليل کلسيم بالا مي ‌تواند در ايمن‌سازي بدن براي پيشگيري از رشد سلولهاي سرطاني نقش کليدي ايفا کند. همچنين براي افرادي که زخم معده دارند بخار‌پز اين نوع ماده غذايي بسيار مفيد است.

4.جلبک دريايي

يک دليل خوب براي مصرف جلبک دريايي وجود دارد و اين که تحقيقات نشان داده اند اين گياه منجر به مهار التهاب در بدن، تقويت سيستم ايمني و کاهش رشد سلول هاي سرطاني مي شود. افزايش طول عمر ژاپني ها در ميان مردم جهان به دليل مصرف منظم جلبک دريايي است.

5.ماهي سالمون

اين نوع ماهي حاوي ترکيباتي به نام کاروتنوئيدها است که مي تواند در مقابل بيماري هاي عصبي محافظت ايجاد کند. امگا 3 موجود در ماهي سالمون منجر به کاهش چشمگير سطح التهاب در بدن، جلوگيري از سرطان، بيماري هاي قلبي و آلزايمر مي شود.

6.سويا

سويا به دليل داشتن ايزوفلاوين در کاهش سرطان سينه در خانم‌ ها نقش پررنگي را ايفا مي ‌کند و براي کاهش پيامدهاي ناشي از يائسگي در زنان بسيار مهم است. توصيه مي شود همه افراد لوبياي سويا را به عنوان يکي از تنقلات در برنامه غذايي خود قرار دهند.

7.سيب

سرشار از آنتي ‌اکسيدان بوده و به دليل وجود آنتي ‌اکسيداني به نام کوارستين در کنار فيبر معروفي به نام پکتين ذرات ژله ‌اي مانندي را در خون ايجاد مي ‌کند که مواد زائد خون به آن چسبيده و دفاع مي‌ شود. اين روند بهترين راه مقابله با سرطان خون نيز محسوب مي‌ شود.

8.تخم مرغ

مواد موجود در تخم ‌مرغ براي پيشگيري از آب مرواريد موثر است و کولين موجود در آن به تقويت حافظه کمک مي ‌کند. مصرف به اندازه آن در پيشگيري از اختلال حواس و آلزايمر مي تواند موثر باشد. تخم‌ مرغ آب ‌پز بهترين نوع استفاده از آن است.

9.سير

خاصيت ضد انعقادي دارد و سرشار از آنتي ‌اکسيدان است و حتي افرادي که به سرطان مبتلا هستند به دليل خاصيتي که سير روي سلول‌ هاي سرطاني مي‌ گذارد و آنها را منهدم مي‌کند با خوردن سير خام طول عمرشان افزايش مي‌ يابد.

10.لوبيا سبز

خوردن اين ماده غذايي باعث مي‌ شود که فرد دچار يبوست نشود و به همراه فيبر موجود در خود چربي زائد را از بدن دفع کرده و کلسترول خون را پايين مي ‌آورد چرا که کلسترول، خود زمينه ‌ساز بسياري از بيماري‌ هاست.






منبع:avayesalamati.com




ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها