سبزيجات را با نمک و مايع ظرفشويي بشوييم يا نه؟
خانه و دکوراسيون
بزرگنمايي:
چه خبر - نکته هايي مهم در مورد ضدعفوني کردن سبزيجات
يک متخصص بيماريهاي داخلي، شست و شوي سبزيجات با نمک و يا مايع ظرفشويي را بدترين کار ممکن در هنگام شست و شو، ذکر و خاطرنشان کرد: اين کار غلطي است که در جامعه رايج شده، چرا که استفاده از اين مواد براي شست و شوي سبزيجات بي فايده است. بايد از سبزيجاتي استفاده کرد که با آبهاي آلوده آبياري نشدهاند و در نهايت با شست و شوي آن ها با مواد ضدعفوني کننده و يا پرکلرين، ميکروب زدايي کرد تا سلامت آنها تامين شود.
براي جلوگيري از ابتلاي به حصبه، بايد بهداشت فردي و اجتماعي رعايت شود. يکي از بيماريهاي شايع فصل تابستان، بيماري حصبه يا تيفوئيد است. اين بيماري يک بيماري حاد باکتريال است که عامل آن باکتري به نام سالمونلاتيفي است؛ با خوردن آب آلوده به مدفوع يا ادرار انسان، اين باکتري به بدن انسان منتقل ميشود.
زماني که اين ميکروب از بدن بيمار خارج شود ميتواند توسط دستهايي که بعد از دستشويي رفتن خوب شسته نشدهاند و با آب و غذاي ديگر افراد سر و کار دارد، انتقال يابد.
ميوه و سبزيجات خام که کاملاً تميز و ضد عفوني نشده است نيز از راههاي سرايت بيماري است. آبياري سبزيجات با فاضلاب و يا دفع نامطمئن فاضلاب و سرايت آن به آب آشاميدني از ديگر راههاي انتقال ميکروب اين بيماري است.
بهترين علامت اين بيماري، تب طولاني مقاوم به درمان است، اما با شروع علائم، شخص احساس ناخوشي، خواب آلودگي، درد شکم و تب دارد.
ممکن است در بالغين شروع علائم با يبوست و در اطفال شروع علائم با اسهال خفيف و درد شکمي همراه باشد و اگر بيماري طول بکشد شخص اشتهاي خود را از دست داده و در نتيجه لاغري و کاهش وزن را در او مشاهده خواهيم کرد.
آموزش بهداشت و شستن صحيح دستها، پختن کامل موادغذايي، شناسايي افراد ناقل و برقراري محدوديت شغلي و درمان آنها را مهمترين اقدامات بهداشتي و پيشگيري در مورد اين بيماري است.
منبع : sara.jemajamonline.ir
-
يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰:۵۸ AM
-
۲۶۶ بازدید
-
-
چه خبر