تازه نگه داشتن ميوه و سبزيجات با اين ترفند
خانه و دکوراسيون
بزرگنمايي:
چه خبر - ميوه و سبزيجات را با اين روش تازه نگه داريد
بهترين جاي نگهداري از اين مواد غذايي، يخچال يا جاي خنک و تاريک مثل انباري و زيرزمين است. به عنوان مثال، اسفناج پس از دو روز نگهداري در يخچال، يکسوم و در دماي محيط، 80 درصد ويتامين خود را از دست ميدهد.
نگهداري مواد غذايي در يخچال، بهترين راه حفظ مواد مغذي آنهاست. دماي پايين، مواد غذايي را تازه نگه ميدارد، سرعت رشد ميکروبهاي خطرناک را به تأخير مياندازد و اجازه نميدهد خواص آنها از بين برود. دماي مناسب يخچال 5درجه سانتيگراد و طبقه مياني آن است.
توجه داشته باشيد، دما در همه قسمتهاي يخچال يکسان نيست. از اين رو با قرار دادن مواد غذايي در طبقات مختلف ميتوانيد به مطلوبترين شکل ممکن از مواد غذاييتان نگهداري کنيد.
کشوهاي پاييني با دماي 10 درجه سانتيگراد، مخصوص نگهداري ميوه و سبزي است. توجه داشته باشيد، خنکترين قسمت يخچال طبقه پايين، روي کشوي مربوط به ميوه و سبزيجات است که دو درجه سانتيگراد دما دارد.
منبع : sara.jamejamonline.ir
-
چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰:۲۱ PM
-
۲۷۶ بازدید
-
-
چه خبر