غذاهاي پخته شده را تا چه مدت مي توان درون يخچال نگهداري کرد؟
خانه و دکوراسيون
بزرگنمايي:
چه خبر - چقدر مجاز هستيم از غذاهاي يخچالي استفاده کنيم؟
به طور کلي هر وعده غذايي بيشتر از 24 ساعت نبايد در يخچال نگهداري شوند و بهتر است قبل از زمان ذکر شده مصرف شوند، چرا که اگر بيشتر از زمان داخل يخچال بمانند امکان رشد ميکروب را فراهم ميکنند.
همچنين توصيه ميشود حتما غذاهايي که طبخ شدهاند و در يخچال نگهداري شدهاند، قبل از مصرف حرارت داده شوند. بهطور کلي اگر افراد اين نکات را رعايت نکنند، شايد در کوتاه مدت با مشکل خاصي مواجه نشوند اما در دراز مدت آلودگيهاي غذايي مشکلاتي را براي افراد به همراه خواهند داشت.
اما بايد به اين نکته اشاره کنيم که برخي افراد غذاي طبخ شده را براي مدت طولاني در فريزر نگهداري ميکنند، اين کار از فاسد شدن غذا جلوگيري ميکند، اما نبايد فراموش کرد غذايي که با مواد غذايي تازه طبخ و مورد استفاده قرار ميگيرند ارزش غذايي بالاتري از غذاهاي فريز شده دارند.
منبع : پزشکان بدون مرز
-
چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲:۲۷ AM
-
۲۶۳ بازدید
-
-
چه خبر