بزرگنمايي:
چه خبر - خواص گوشت شتر مرغ از ديدگاه طب سنتي
گوشت شترمرغ، ويژگيهاي مختلفي دارد که از بين آنها ميتوان به اين موارد اشاره کرد: تحليلبرنده باد و برطرفکننده بلغم.
گوشت شترمرغ هنوز نزد بسياري از مردم شناخته شده نيست، اما بسياري از افراد بهتر است که از اين گوشت استفاده کنند. حتي خوردن آن براي بسياري از بيماران ضروري به حساب ميآيد.
درواقع، خوردن گوشت شترمرغ براي رفع فلج، لرزش و درد مفاصل و کمر مفيد است. علاوه بر اين، مصرف گوشت شتر مرغ به مقابله با بيماريهاي سرد رحم کمک ميکند.
روغن پيه شترمرغ نيز فوايد مختلفي دارد. درواقع، خوردن روغن پيه آن براي تکلم کودکان و رفع سردي بدن موثر است. حتي ماليدن آن به بدن و پاها باعث تسريع در حرکت اطفال ميشود.
گوشت شترمرغ بهعنوان يکي از گوشتهاي ديرهضم شناخته ميشود که مصرف آن براي گرم مزاجان خوب نيست. البته مصرف آن همراه با مُصلحات اصلي (سرکه و روغن) ميتواند هضم آن را راحتتر و عوارض آن را هم برطرف سازد.
منبع: salamatism.com