آخرین اخبار

سفيدي بيش از حد نان ها, سلامت شما را تهديد مي کند!! تغذيه

سفيدي بيش از حد نان ها, سلامت شما را تهديد مي کند!!

  بزرگنمايي:

چه خبر - مضرات افزايش مصرف بلانکيت (جوهر قند) در نان هاي سنتي

دکتر احمد جنيدي جعفري, معاون دانشگاه علوم پزشکي ايران, عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران در خصوص افزايش مصرف بلانکيت (جوهر قند) در نمونه برداري هاي صورت گرفته از نان هاي سنتي در استان تهران هشدار داد و گفت: بر اساس استاندارد ملي ايران به شماره 2628، استفاده از بلانکيت در تهيه نان هاي سنتي اعم از لواش، تافتون، بربري و سنگک ممنوع است.

بعضي نانوايي هاي شهر تهران، به منظور تسريع در کوتاه شدن فرآيند توليد و جبران نقائص ناشي از عدم تخمير طبيعي به مصرف مواد شيميايي چون جوش شيرين، بلانکيت (جوهر قند) و نمک طعام اضافي براي کاهش سياليت گلوتن و افزايش مقاومت خمير حاصل از گندم آلوده به آفت سن و سفيد تر شدن نان روي مي آورند.

سفيدي بيش از حد نان ها حکايت از مصرف بلانکيت در تهيه آن دارد

باقي مانده بلانکيت مصرف شده در نان، بعد از ورود به دستگاه گوارش موجب از بين بردن پرزهاي معده و روده و در دراز مدت ممکن است باعث بروز سرطان دستگاه گوارش گردد.

مضرات استفاده از بلانکيت (جوهر قند)

استنشاق مستقيم بلانکيت موجب تحريک سيستم تنفسي، پوستي و چشمي نانوايان شده و موجب بروز بيماري ديابت از طريق بلوک کردن هورمون هاي بدن به ويژه انسولين در مصرف کنندگان نان هاي حاوي بلانکيت مي شود.

بهترين و مناسب ترين شيوه تهيه نان هاي مسطح مانند لواش، تافتون و بربري

مناسب ترين و بهترين شيوه تهيه نان انجام عمل تخمير بيولوژيک است که موجب تغييرات بسيار مطلوبي در ويژگي هاي حسي، شيميايي، فيزيکي و ارزش غذايي نان مي شود و موجب افزايش قابليت هضم نان و جذب مواد معدني خواهد شد.






منبع:mehrnews.com





ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها