بزرگنمايي:
چه خبر - فويلهاي آلومينيومي براي بستهبندي غذا مضر هستند
يک محقق با انتشار قطعهاي ويدئويي نشان داده است که چگونه فويل آلومينيومي ميتواند باعث صدمه زدن به سلامت انسان شود. «غزه باسيوني» از دانشگاه عينالشمس قاهره گفته است: «بر اساس تحقيقي که انجام دادهام، انتقال يا مهاجرت آلومينيوم به مواد غذايي طي روند پخت و پز يا پيچيدن غذا در فويل آلومينيومي بيش از حد مجاز تعيين شده از سوي سازمان بهداشت جهاني صورت ميگيرد».
باسيوني توضيح داد که قابلمهها و ظروفي که با لايههاي آلومينيومي پوشيده شدهاند نيز از نظر شيميايي تمايل به اکسيده شدن و راه يافتن به مواد غذايي ما دارند بجز آن دسته ظروفي که با لايههايي به منظور جلوگيري از اين تمايل محافظت شده باشند. استفاده از آلومينيوم در دوز بالا به صورت روزانه، ميتواند سبب مشکلات سلامتي در مراحل بعدي زندگي شود.
در اين گزارش همچنين اشاره شده است که دانشمندان اکنون در حال تحقيق درباره ارتباط بين بيماران مبتلا به آلزايمر و سطح بالاي آلومينيوم پيدا شده در بافت مغزي آنها هستند.
بر اساس مطالعات بهداشتي ديگري مشخص شده که مصرف مقدار آلومينيوم زياد ميتواند باعث کاهش رشد سلولهاي مغز يا آسيبهاي مضري به افراد مبتلا به بيماريهاي استخواني شود.
منبع:salamatnews.com