قابلمه و تابه هاي سياه و سوخته را چگونه برق بياندازيم؟
خانه و دکوراسيون
بزرگنمايي:
چه خبر - ظرف هاي سوخته را چگونه تميز کنيم؟
_ اگر از ظروف غير تفلون استفاده مي کنيد براي آنکه در حين پختن غذا ظروفتان سياه نشود کمي آبليمو به آنها اضافه کنيد.
_ اگر ظروف روي داريد و به دليل جوشيدن آب يا آبپز کردن مواد غذايي ظروف شما سياه شده اند کافيست مقداري آب،نمک و آبليمو داخل آنها بريزيد و آنها را بجوشانيد و بعد ظروف را با مايع بشوييد تا دوباره سفيد شوند.
_ اگر غذاي شما سوخته و ظرف ته گرفته است مقداري آبجوش و سرکه داخل ظرف ريخته و درب آن را ببنديد و 1تا 2 ساعت صبر کرده و بعد آن را بشوييد.
_ اگر ميزان سوختگي غذا بسيار زياد بود که بعد از گذشت زمان قادر به شستن آن نبوديد مقدار زيادي جوش شيرين را در ظرف ريخته و مقدار خيلي کمي آب ( در حدي که مرطوب شود ) به آن اضافه کنيد و نيم ساعت صبر کنيد و بعد با اسکاچ يا سيم ظرفشويي ظرف را به راحتي تميز کنيد.
منبع : sooran.com
-
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹:۵۶ AM
-
۵۱۲ بازدید
-
-
چه خبر