خانم ها لطفا پيراشکي و دونات نخوريد!
سلامت خانواده
بزرگنمايي:
چه خبر - پيراشکي و دونات خطر ابتلا به سرطان سينه را در زنان افزايش مي دهد
مطالعات جديد محققان نشان مي دهد مصرف دونات و پيراشکي شکلاتي خطر ابتلا به سرطان سينه را در زنان افزايش مي دهد. گروهي از محققان با بررسي 1549 زن مبتلا به سرطان سينه و مقايسه آنها با 1492 زن سالم با همان محدوده سني دريافتند مصرف زياد غذاهاي سرخ شده مانند پيراشکي و دونات و مواد غذايي شيرين به صورت حداقل يک بار در هفته خطر وقوع سرطان سينه را افزايش ميدهد.
محققان گفته اند خوردن غذاهاي سرخ شده و پيراشکي حداقل يک بار در هفته و يا بيشتر بين 30 تا 37 درصد ميتواند گروه مصرف کننده را نسبت به کساني که کمتر از يک بار در ماه از اين غذاها استفاده ميکنند در معرض وقوع اين بيماري قرار دهد.
مصرف قند و شکر مسيرهاي عبوري سيگناليک آنزيمي خاص به نام "12-LOX يا 12- ليپواکسيژناز" را تحت الشعاع قرار ميدهد.گلوکز واردشده به بدن با تغيير مسيرهاي متابوليک موجب گسترش سرطان به خصوص سرطان سينه در زنان ميشود.
گفتني است، پيراشکي حاوي اسيدهاي چرب اشباع فراواني است که وجود آنها يک عامل شناخته شده ي بيماريهاي قلبي به شمار مي رود و در زنان باعث ايجاد رسوب قلبي و تنگي در عروق مي شود که در نهايت سکته قلبي را به دنبال دارد.
منبع:niniban.com
-
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۳:۰۸:۳۹ AM
-
۳۶۱ بازدید
-
-
چه خبر