آخرین اخبار

رنگ خوراکي خانگي را جايگزين رنگ خوراکي صنعتي کنيد شيريني پزي

رنگ خوراکي خانگي را جايگزين رنگ خوراکي صنعتي کنيد

  بزرگنمايي:

رنگ خوراکي يکي از چيزهايي است که در آشپزي به خصوص در شيريني پزي اهميت و کارايي بسيار زيادي دارد. با روش هاي زير به جاي استفاده از رنگ هاي خوراکي صنعتي، از رنگ هاي خوراکي خانگي استفاده کنيد.

چگونه رنگ خوراکي خانگي درست کنيم؟

براي تهيه کيک ،کلوچه و شيريني نياز به رنگ خوراکي پيدا مي کنيد .بنابراين بهتر است از مواد طبيعي استفاده کنيد از جمله ؛

مواد لازم براي رنگ خوراکي صورتي :

چغندر پخته بدون آب(لبو) : يک چهارم پيمانه
آب چغندر غليظ : يک قاشق چاي خوري

روش تهيه رنگ خوراکي صورتي :

مواد را در مخلوط کن يا غذاساز با سرعت بالا بريزيد تا يکدست شود و بعد از صافي ريز رد کنيد اين رنگ را مي توانيد در ظرف در بسته تميز تا دو هفته در يخچال نگهداري کنيد.

مواد لازم براي رنگ خوراکي زرد :

آب : يک چهارم پيمانه
زردچوبه : نصف پيمانه

روش تهيه رنگ خوراکي زرد :

در يک شيرجوش کوچک، آب و زردچوبه را به مدت 3 تا 5 دقيقه بجوشانيد و اجازه بدهيد کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنيد .
در ظرف در بسته تا 2 هفته در يخچال قابل نگهداري است ، فقط در ظرفي نگه داريد که اگر رنگي شد برايتان مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمي شود.

مواد لازم براي رنگ خوراکي بنفش ارغواني :

زغال اخته، تازه يا يخ زده : يک چهارم پيمانه
آب : دو قاشق چاي خوري

روش تهيه رنگ خوراکي بنفش ارغواني :

مواد را در مخلوط کن يا غذاساز با سرعت بالا بريزيد تا يکدست شود و بعد از صافي ريز رد کنيد ، اين رنگ را مي توانيد در ظرف در بسته تميز تا دو هفته در يخچال نگهداري کنيد.

مواد لازم براي رنگ خوراکي سبز :

اسفناج، تازه يا يخ زده : 1 پيمانه (30 گرم)
آب : 3 قاشق غذاخوري

روش تهيه رنگ خوراکي سبز :

اگر از اسفناج تازه استفاده مي کنيد ، بعد از شستن در يک ماهي تابه کوچک، اسفناج را به مدت 5 دقيقه با در بسته بپزيد و بعد آب اضافه آن را بريزيد و در مخلوط کن پوره کنيد (اگر ديديد مواد سفت است يک قاشق غذاخوري آب اضافه کنيد) و صاف کنيد و در يخچال قرار بدهيد.اگر اسفناجتان فريزري است اول اجازه بدهيد کاملا يخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهيد.

گردآوري : گروه سک زندگي سيمرغ

منبع : khorasannews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

کيک صبحانه تابه اي، بدون نياز به فر درست کنيد

طرز تهيه شکلات صبحانه خانگي

طرز تهيه سوهان کنجدي مخصوص عيد نوروز

طرز تهيه شيريني بدون فر با هويج

شيريني پفکي نارگيلي

طرز تهيه شيريني بهشتي، شيريني سنتي ايران

کلمپه شيريني مناسب عيد نوروز

طرز تهيه شيريني برنجي براي پذيرايي عيد

طرز تهيه مرنگ ( شيريني پفکي )

طرز تهيه پنکيک ليمو و پنير خامه اي

طرز تهيه توپک هاي زردآلويي براي نوروز

کوکي پاي، شيريني مورد علاقه کودکان

طرز تهيه شيريني شکلاتي براي نوروز

طرز تهيه دونات خانگي، خوشمزه ترين شيريني خانگي

نکات کليدي براي هم زدن سفيده تخم مرغ

آموزش نرم کردن کره در شيريني پزي

آموزش تصويري تهيه ژله رولي ( ژله فرفره اي )

طرز تهيه کاپ کيک ( کيک فنجاني ) بدون فر

شيريني سيب و دارچين، يک شيريني ساده زمستاني

ميني چيز کيک ليمويي، يک دسر آسان، خوشمزه و بي دردسر

ژله نارنگي، يک دسر زمستاني نيم ساعته

ميوه شب يلدا :تزيين ميوه با شکلات، يک ميوه آرايي خوشمزه براي شب يلدا

مربا گلابي، يک مرباي پاييزي خوش طعم

کيک شب يلدا، کيک انار يخچالي درست کنيد

چيز کيک کدو حلوايي دو لايه، يک دسر پاييزي خوشمزه و آسان

سوفله شکلاتي بدون آرد، يک دسر خوشمزه نيم ساعته

شيريني ليمويي، يک شيريني خوش طعم و خوشبو براي عصرهاي پاييز

شيريني بروني گردو و شکلات، يک شيريني خوش طعم و ساده

پاي سيب خانگي، يک دسر خوش طعم پاييزي

دسر طالبي، يک دسر سريع، سالم و خوشمزه

پاي بستني شکلاتي، يک دسر يخچالي آسان براي عاشقان شکلات

کيک يخچالي شکلاتي با تکه هاي شکلات + فيلم آموزشي

فالوده شيرازي خانگي را با اين دستور عالي درست کنيد

پودينگ شکلات و بستني، يک دسر آسان و خوش طعم تابستاني

طرز تهيه بستني ميوه اي،5بستني خانگي که ميتوانيد با هلو درست کنيد

کيک ماست ليمويي، يک عصرانه عالي براي روزهاي گرم تابستان

پاي توت فرنگي پيچيده شده با پنير خامه ايي، يک دسر خوش طعم تابستاني

طرز تهيه شکلات برگي، يک تزئين زيبا براي کيک و دسر خانگي

کيک عروسي 2018 با تم طلايي، جديدترين مدل کيک عروسي

حلوا پسته، يک حلواي مقوي و متفاوت براي افطار ماه رمضان

خاگينه گردو، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

اسلايس خرما و بادام، يک افطاري خوشمره با نستله

خرما شکم پر، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

افطار امروز، شير برنج مکزيکي درست کنيد

فرني نارگيلي با پودر کاستارد، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

افطاري چي بپزيم؟ فرني سه رنگ درست کنيد

افطاري چي بپزيم؟ خرما بريج، يک دسر سنتي و مقوي

تزيين سفره افطار ماه رمضان با نان و پنير و سبزي مجلسي

4 نکته مهم در استفاده از خامه قنادي

دستور تهيه پنكيك خانگي بسيار راحت و خوشمزه!