بزرگنمايي:
با دستور زير يک مارمالاد شاتوت خانگي خوش طعم درست کنيد.
مواد لازم براي تهيه مارمالاد شاتوت
پودر ژله شاتوت : 1 بسته معادل 100 گرم. با اين مقدار پودر ژله، مارمالاد تقريباً سفت خواهد شد (مناسب براي استفاده در تارت). در صورتي که بخواهيم مارمالاد شلتري تهيه کنيم، ميتوان نصف پودر ژله را مصرف کرد.
شکر : دو ليوان سرخالي معادل 400 گرم
شاتوت حدود دو ليوان : نيم کيلوگرم
روش تهيه مارمالاد شاتوت
نيم کيلوگرم يا دو ليوان شاتوت را در مخلوط کن ريخته تا پوره شاتوت به دست آيد.
پوره شاتوت و 400 گرم شکر را در قابلمه ريخته، روي حرارت زياد گذاشته تا به جوش آيد. حدود سه الي پنج دقيقه بجوشد. مرتب آن را هم ميزنيم تا سر نرود.
براي تهيه مارمالاد نسبتاً سفت، يک بسته پودر ژله شاتوت را در يک ليوان آب جوش حل کرده، به مارمالاد اضافه ميکنيم و شعله را خاموش ميکنيم.
براي تهيه مارمالاد شلتر، نصف بسته پودر ژله را مستقيماً به مارمالاد اضافه کرده، هم ميزنيم و شعله را خاموش ميکنيم.
مارمالاد را در يخچال قرار ميدهيم تا سرد شود. مارمالاد را ميتوان براي صبحانه يا در تهيه تارت يا شيرينيهاي ديگر نيز استفاده کرد.
کالري موجود در مارمالاد شاتوت
مقدار کالري موجود در کل مارمالاد 2350 کيلوکالري ميباشد.
مقدار کالري موجود در يک قاشق مرباخوري از مارمالاد شاتوت حدود 30 کيلوکالري ميباشد.
منبع : tebyan.net