بزرگنمايي:
مواد لازم براي سيب زميني سرکه اي
سيب زميني : يک کيلوگرم
نمک : يک قاشق غذا خوري
سرکه سفيد : يک پيمانه
آب : به اندازه کافي
روغن زيتون : 2 قاشق غذا خوري
پيازچه خرد شده براي تزيين : به اندازه کافي
طرز تهيه سيب زميني سرکه اي
سيب زميني، نمک و سرکه را در يک قابلمه بزرگ قرار دهيد و به اندازه کافي آب بريزيد تا روي آن را بگيرد و آن را به جوش بياوريد تا کمي نرم شود.
سيب زميني را آب کشي کنيد.
فر را روي 200 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد و سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد.
سيب زميني رابه دلخواه برش بزنيد و با روغن زيتون آغشته و در سيني پهن کنيد و به مدت 25 دقيقه در فر قرار دهيد.
سپس فر را خاموش و گريل را روشن کنيد و بگذاريد سيب زميني کمي برشته شود.
سيب زميني را با کمي نمک مزه دار و با پيازچه خرد شده تزيين کنيد.
منبع : khorasannews.com