آخرین اخبار

طرز تهيه ترشي بادنجان و تمبر هندي آشپزي

طرز تهيه ترشي بادنجان و تمبر هندي

  بزرگنمايي:

در ترشي را بسته و 3 تا 4 هفته در دماي اتاق نگه داريد تا ترشي «بادنجان و تمبرهندي» آماده شود. اگر بادنجان‌خور باشيد، حتما تا به حال ترشي بادنجان را كه شكمش با سير و سركه پر شده، امتحان كرده‌ايد اما اين بار پيشنهاد ديگري براي‌تان داريم؛ هشت قاشق سبزي معطر را ساطوري كرده و يك بوته كوچك سير را پوست كنده، رنده كنيد. حالا يك عدد فلفل تند را ريز خرد كنيد و اين مواد را با هم مخلوط كنيد. سپس حدود 300 گرم بادنجان ريز را شسته، پوست‌كنده و خرد كنيد. يك بسته تمبر هندي 150 گرمي را با دو ليوان آب و يك قاشق غذاخوري نمك مخلوط كرده و از صافي رد كنيد تا هسته‌هاي آن جدا شود. سبزي و فلفل خردشده، موسير رنده شده، بادنجان خردشده و موسير خشك را لابه‌لاي ظرف ترشي ريخته و روي آن را با آب تمبر هندي و دو ليوان سركه پر كنيد.
در ترشي را بسته و 3 تا 4 هفته در دماي اتاق نگه داريد تا ترشي «بادنجان و تمبرهندي» آماده شود. برخلاف معمول كه بادنجان در همه ترشي‌ها با پوست مصرف مي‌شود، اما به توصيه متخصص تغذيه، بهتر است بادنجان پوستش به‌طور كامل گرفته شود يا اصلا به جاي آن از ميادين ميوه و تره بار بادنجان‌هاي سفيد تهيه كنيد، چون در پوست سياه بادنجان ماده‌اي به نام سولانين موجود است و اين ماده براي افراد مبتلا به تالاسمي مينور، كم‌خوني هموليتيک يا کساني که مشكل كليوي داشته باشند و ميزان فيلتراسيون كليه‌هاي‌شان كاهش يافته باشد، مضر است. البته بادنجان حاوي هيستامين هم هست و برخي افراد در واكنش به اين ماده كهير مي‌زنند، پس مصرف ترشي‌هاي حاوي بادنجان بايد با دقت بيشتري صورت گيرد.
درضمن به گفته دكتر عباسيان، بادنجان طبعي سرد و خشك دارد و ترشي آن هم بالطبع سرد و خشك‌تر از ساير ترشي‌هاست و به همين خاطر است كه معمولا ترشي بادنجان همراه سير زياد و ادويه‌ها و سبزي‌هاي تند تهيه مي‌شود. اما با اين حال افرادي كه طبع سرد و خشك دارند، بايد در استفاده از اين ترشي‌ها تعادل را رعايت كنند.



www.
منبع : مجله سيب سبز



مطالب پيشنهادي :
ترشي انار و لبوطرز تهيه ترشي قارچ و زيتونطرز تهيه ترشي ازگيلترشي بادنجان کبابيترشي انبه، ترشي محلي جنوب ايران



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم