بزرگنمايي:
سالاد يکي از اجزاي جدا نشدني هر سفره و ميز غذايي است. اگر مي خواهيد سالادهايي که درست مي کنيد خوش طعم و متفاوت باشد، اين نکات را فراموش نکنيد.
چند نکته مهم در درست کردن سالاد
_ سبزي ها را بعد از شستن در آبکش بريزيد تا آب آن کاملا گرفته شود. سپس براي سالاد خرد کنيد.
_ هميشه براي تهيه سالادهاي سبزي، از سبزيجات و ميوه هاي تازه استفاده کنيد تا سالاد شما مطبوع تر باشد.
_ اگر در سالاد، از کنسرو ماهي يا تخم مرغ استفاده مي کنيد ، حتما تخم مرغ و کنسرو را هنگام سرو اضافه کنيد.
_ سس سالاد بايد نزديک سرو سالاد با آن مخلوط شود زيرا در صورتي که سس را زودتر در سالاد بريزيم سبزي ها پلاسيده مي شود و آب مي اندازد.
_ سرکه سالاد به طور متوسط بايد يک سوم روغن زيتون باشد مگر آن که بخواهيم سالاد را ترش تر تهيه کنيم.
_ نمک و فلفل را بايد در سرکه حل و بعد روغن زيتون را به آن اضافه کنيد .
_ در صورتي که بخواهيد در سالاد سيب زميني بريزيد ، سيب زميني را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط کنيد ، بعد روغن زيتون را بريزيد زيرا در اين صورت ترشي بهتر جذب سيب زميني مي شود.
منبع : khorasannews.com