طرز تهيه املت گوجه فرنگي با پنير ليقوان
آشپزي
بزرگنمايي:
پياز را ريز خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد. مواد لازم :
گوجهفرنگي : 4 تا 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه : به اندازه لازم
تخممرغ : 4 عدد
خردههاي پنير ليقوان : 4 تا 5 قاشق غذاخوري
پياز : يک عدد متوسط
روغن : به اندازه لازم
طرز تهيه :
پياز را ريز خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد.
زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و بگذاريد پياز طلايي شود.
گوجهها را خرد و با پياز سرخ کنيد.
نمک را اضافه کرده و صبر کنيد آب آن تبخير شود.
تخممرغها را با پنير خرد شده مخلوط و روي گوجه بريزيد و در ظرف را ببنديد تا کمي خودش را بگيرد سپس آن را مخلوط کنيد تا طعم پنير و گوجهها به خورد هم برود.
املت را در ظرف مناسبي بکشيد و با سبزي خوردن سرو کنيد.
www.
منبع : چهارديواري جام جم
مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه سيب زميني شکم پر کبابيطرز تهيه بادنجان شکم پارهسوفله تخم مرغ، غذايي خوشمزه مخصوص کشور اتريشتخم مرغ سوخاري غذايي سبک براي پيک نيکسوفله فرانسوي (souffle au fromage)
-
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷:۴۸ AM
-
۵۲۷ بازدید
-
-
چه خبر