بزرگنمايي:
اين باگت خوش طعم را براي روز مادر و روز زن درست کرده و از خوردن آن در کنار مادر و همسرتان لذت ببريد.
مناسب : 10 وعده
مدت زمان آمادگي : 30 دقيقه
مدت زمان پخت : 30 تا 40 دقيقه، 350 درجهي فارنهايت ( 176 درجهي سلسيوس )
مدت زمان خنک شدن : 5 دقيقه
مواد مورد نياز :
2 عدد باگت ( 450 گرمي ) ايتاليايي يا فرانسوي ( بريده نشده )
سوسيس به مقدار لازم
1 فلفل متوسط زرد يا قرمز شيرين، خرد شده ( 3/4 فنجان )
1/2 ليوان پيازچه نصف شده
10 عدد تخم مرغ ، آرام زده شده
2/3 ليوان خامهي زده شده به مقدار مساوي يا خامهي سبک
1/4 ليوان ريحان خرد شده
1/2 قاشق چايخوري نمک
1 و 1/2 ليوان پنير موزارتلا خرد شده
طرز تهيه باگت تخم مرغي پخته شده براي روز مادر :
1 - فر را از قبل در دماي 176 درجهي سلسيوس گرم کنيد. يک ورق شيريني پزي بزرگ را روي ميز بگذاريد. با استفاده از يک چاقوي دندانه دار، بالاي هر يک از نانها به اندازهي يک اينچ از طرف بلند ببريد. از قاشق يا انگشتتان براي بيرون آوردن محتويات درون نانها استفاده کنيد. پوستههاي نان را روي ورق شيريني پزي آماده قرار دهيد.
2 - روکش روي سوسيسها را در صورت وجود جدا کنيد. در يک ماهيتابهي بزرگ، سوسيسها را له کرده و به همراه فلفل شيرينها به مدت 8 دقيقهاي بپزيد تا سوسيسها پخته شوند و فلفلها نيز تُرد باشند. پيازچه ها را در آخرين دقايق پختن مخلوط کنيد. ماهيتابه را از روي حرارت برداشته و چربي آن را دور بريزيد.
3 - در يک کاسهي بزرگ، تخم مرغها، خامهي زده شده، ريحان و نمک را با يکديگر ترکيب کنيد. مخلوط سوسيس و يک ليوان پنير را نيز اضافه کرده، به هم بزنيد.
4 - با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوستههاي ناني ( همان نان خالي شده ) بريزيد. 1/2 ليوان باقي مانده پنير را روي مخلوط بپاشيد. به مدت 35 تا 40 دقيقه بدون درپوش بپزيد يا تا وقتي که تخم مرغها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسيوس )
5 - بگذاريد براي 5 دقيقه خنک شود. با استفاده از چاقوي دندانهدار، باگتها را قطعه قطعه کنيد.
تهيه و ترجمه : گروه سبک زندگي سيمرغ
اختصاصي سيمرغ