بزرگنمايي:
تابهاي نسبتا بزرگتر و نچسب را در نظر گرفته و کمي روغن در حد چرب شدن در آن بريزيد و روي حرارت بگذاريد و مايه کرپ را دوباره هم بزنيد و با ملاقه از مواد کرپ در ماهيتابه ريخته و با حرکت دادن ماهيتابه مواد را به همه جاي ماهيتابه هدايت کنيد. مواد لازم :
آرد : 130 گرم
تخم مرغ : 3 الي 4 عدد
کره : 70 گرم
شير: يک ليوان
شکر : 2 قاشق غذا خوري
اسفناج : 150 گرم پاک شده
پنير پيتزا : 700 گرم
پنير صبحانه : 120 گرم
خامه : نصف ليوان
نمک و فلفل و زرد چوبه : به ميزان لازم
روغن: به اندازه لازم.
طرز تهيه : ابتدا 2 عدد از تخممرغها را در ظرفي شکسته و با آرد و شير، شکر، کره و نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب هم بزنيد تا مايه کرپ آماده شود و 40 دقيقه در يخچال به آن استراحت دهيد.در اين مدت اسفناج را شسته و آن را بخارپز کرده، طوري که کاملا آب آن کشيده شود. بعد آنها را خرد کرده و با پنير رنده شده پيتزا، پنير رنده شده صبحانه، دو عدد تخممرغ باقيمانده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنيد.تابهاي نسبتا بزرگتر و نچسب را در نظر گرفته و کمي روغن در حد چرب شدن در آن بريزيد و روي حرارت بگذاريد و مايه کرپ را دوباره هم بزنيد و با ملاقه از مواد کرپ در ماهيتابه ريخته و با حرکت دادن ماهيتابه مواد را به همه جاي ماهيتابه هدايت کنيد. نتيجه اين کار يک ورقه نازک نان کرپ به دست ميآيد. خيلي آرام بعد از چند دقيقه آن را پشت و رو کرده و طرف ديگر کرپ را هم سرخ کنيد. به همين ترتيب تمام مواد کرپ را به نانهاي نازک کرپ تبديل کنيد و صبر کنيد تا سرد شوند. بعد از مخلوط اسفناج روي کرپها ريخته و به آرامي آنها را رول کنيد و آنها را در ظرف شيشهاي نسوز گذاشته و باقي مانده پنيرها را روي آنها بريزيد و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 220 درجه سانتيگراد، به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار داده و صبر کنيد تا کاملا پنيرها آب شده و روي آنها طلايي شود. براي اينکه کرپ شما مغز پخت شود از طبقه وسط فر استفاده کنيد. سپس آنها را در ديس مناسبي گذاشته و پس از سرد شدن برشهاي 2 سانتي بزنيد و اطراف آنها را با مقداري زيتون و سبزيهاي بخارپز شده تزئين کرده و نوشجان کنيد.
www.
منبع : چهارديواري جام جم
مطالب پيشنهادي :طرز تهيه کرپ با ژامبونکرپ قارچ با مرغکرپ کالباس و سيب زميني شکم پرطرز تهيه کوردن بلو، غذايي فرانسويرولت سوسيس، غذايي خوش طعم و سبک