طرز تهيه پنير پيتزا در خانه
آشپزي
بزرگنمايي:
با روش زير به راحتي چپنير پيتزاي خانگي درست کنيد. مواد لازم :
شير پاستوريزه : 2 ليتر
سرکه : يک تا دو قاشق غذاخوري
نمک: به ميزان لازم
پارچه نخي نازک و کاملاً تميز : يک متر.
طرز تهيه :شير را روي حرارت بگذاريد.
بعد از جوش آمدن، قطره قطره سرکه را افزوده و همچنان بجوشانيد.
در اين موقع شير شروع به بسته شدن ميکند.
زماني که شروع به سفت شدن کرد ديگر نيازي به اضافه کردن سرکه نيست.
در همين حالت شير را سه دقيقه ديگر بجوشانيد.
بعد از اين مدت، آن را داخل پارچه نازک بريزيد و اطراف آن را جمع کنيد و گره بزنيد.
در يک ظرف مقداري آب و نمک آماده کنيد و پارچه محتوي شير سفت شده را، در آب و نمک به مدت ده دقيقه قرار دهيد.
بعد از آن پنير را از داخل پارچه خارج کنيد و مجددا در يک قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و ده دقيقه هم در اين حالت پنير را بجوشانيد.دقت کنيد که اين جوشاندن باعث کش آوردن پنير شده و هر چقدر ملايمتر و بيشتر بجوشد کشدارتر ميشود.
ولي مراقب باشيد که نسوزد.
سپس حرارت را خاموش کنيد و بگذاريد سرد شود. پنير آماده شده را رنده کنيد و در ظرف در دار ريخته و در فريزر بگذاريد.
www.
منبع : چهارديواري جام جم
مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه پيتزا بدون فر و مايکروويوطرز تهيه پيتزاي مرغطرز تهيه پيتزا بادمجانطرز تهيه پيتزاي فوريطرز تهيه کرپ با ژامبون
-
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۹:۰۷ AM
-
۴۴۹ بازدید
-
-
چه خبر