بزرگنمايي:
خورش غوره بادمجان يکي از غذاهاي محلي استان همدان است و بيشتر در فصل تابستان درست مي شود. خورش غوره بادمجان را مي توانيد با دو دستور درست کنيد.
خورش غوره بادمجان غذاي محلي استان همداندستور شماره يک براي تهيه خورش غوره بادمجان، خورش محلي همدان مواد لازم :
بادمجان : شش عدد
مرغ يا جوجه : 800 گرمي يک عدد
غوره : دو خوشه
گوجه فرنگي : پنج عدد
پياز متوسط : يک عدد
نمک و ادويه : به مقدار کافي
طرز تهيه :
پوست بادمجانها را بکنيد و از درازاي آن در روغن سرخ کنيد.
پيازها را نيز پس از خرد کردن تفت دهيد.
اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه فرنگي خرد شده و زردچوبه و کمي نمک به همراه پياز و آب بپزيد.
گوشت مرغ زودپز است و نيازي به پخت زياد ندارد.
حال بادمجانها و غوره را به قابلمه بيفزاييد و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهيد غذا 15 دقيقه بپزد.
همواره پيش از کشيدن (سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشيد، دقت کنيد بادمجانها خوب پخته باشند. اين خورشت را ميتوانيد با چلو يا نان همراه کنيد.
دستور شماره دو براي تهيه خورش غوره بادمجان، خورش محلي همدان مواد لازم :
بادمجان : نيم کيلو
پياز متوسط : يک عدد
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
گوجه فرنگي ريز : 4 عدد
رب گوجه فرنگي : يک قاشق سوپخوري
غوره پاک شده : نصف ليوان
نمک فلفل زردچوبه : به مقدار دلخواه
طرز تهيه :
بادمجان را پوست کنده از طول نصف کرده نمک ميپاشيم.
بعد از دو ساعت ميشوييم آبش را گرفته و سرخ ميکنيم.
پياز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده گوشت را در آن تفت ميدهيم.
گوشت وپياز را کنار ظرف جمع کرده رب گوجه را تفت ميدهيم بادمجانها را کنار آن ميچينيم کمي فلفل وزرد چوبه اضافه کرده گوجه فرنگي راروي آن ميچينيم.
با دو ليوان آب وحرارت کم ميپزيم.
ربع ساعت قبل از پايان پخت غوره را اضافه ميکنيم. نمک را ميچشيم اگر کم بود اضافه ميکنيم.
seemorgh.com.com/lifestyle
منبع : hamshahrionline.ir