آخرین اخبار

خورش غوره بادمجان را با دو دستور درست کنيد آشپزي

خورش غوره بادمجان را با دو دستور درست کنيد

  بزرگنمايي:

خورش غوره بادمجان يکي از غذاهاي محلي استان همدان است و بيشتر در فصل تابستان درست مي شود. خورش غوره بادمجان را مي توانيد با دو دستور درست کنيد.

خورش غوره بادمجان غذاي محلي استان همداندستور شماره يک براي تهيه خورش غوره بادمجان، خورش محلي همدان مواد لازم :

بادمجان : شش عدد
مرغ يا جوجه : 800 گرمي يک عدد
غوره : دو خوشه
گوجه فرنگي : پنج عدد
پياز متوسط : يک عدد
نمک و ادويه : به مقدار کافي

طرز تهيه :

پوست بادمجان‌ها را بکنيد و از درازاي آن در روغن سرخ کنيد.
پيازها را نيز پس از خرد کردن تفت دهيد.
اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه فرنگي خرد شده و زردچوبه و کمي نمک به همراه پياز و آب بپزيد.
گوشت مرغ زودپز است و نيازي به پخت زياد ندارد.
حال بادمجان‌ها و غوره را به قابلمه بيفزاييد و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهيد غذا 15 دقيقه بپزد.
همواره پيش از کشيدن (سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشيد، دقت کنيد بادمجان‌ها خوب پخته باشند. اين خورشت را مي‌توانيد با چلو يا نان همراه کنيد.

دستور شماره دو براي تهيه خورش غوره بادمجان، خورش محلي همدان مواد لازم :

بادمجان : نيم کيلو
پياز متوسط : يک عدد
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
گوجه فرنگي ريز : 4 عدد
رب گوجه فرنگي : يک قاشق سوپ‌خوري
غوره پاک شده : نصف ليوان
نمک فلفل زردچوبه : به مقدار دلخواه

طرز تهيه :

بادمجان را پوست کنده از طول نصف کرده نمک مي‌پاشيم.
بعد از دو ساعت مي‌شوييم آبش را گرفته و سرخ مي‌کنيم.
پياز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده گوشت را در آن تفت مي‌دهيم.
گوشت وپياز را کنار ظرف جمع کرده رب گوجه را تفت مي‌دهيم بادمجان‌ها را کنار آن مي‌چينيم کمي فلفل وزرد چوبه اضافه کرده گوجه فرنگي راروي آن مي‌چينيم.
با دو ليوان آب وحرارت کم مي‌پزيم.
ربع ساعت قبل از پايان پخت غوره را اضافه مي‌کنيم. نمک را مي‌چشيم اگر کم بود اضافه مي‌کنيم.


seemorgh.com.com/lifestyle
منبع : hamshahrionline.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم