طرز تهيه کوفته برنجي سوخاري
آشپزي
بزرگنمايي:
براي جلوگيري از باز شدن کوفتهها دقت کنيد که مايه کوفته بايد يکدست باشد، کوفته را در زمان شکل دادن به خوبي فشرده کنيد، روغن در زمان اضافه کردن کوفته برنجي بايد داغ باشد. مواد لازم :
برنج پخته : 4 ليوان
تخم مرغ : 5 عدد
آرد سوخاري : 2 ليوان
پنير پارمزان رنده شده : 1 ليوان
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
پنير موزارلا : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهيه :برنج پخته را داخل کاسهاي بريزيد ( براي کوفته برنجي، بايد برنج شل و چسبنده باشد) سپس پنير پارمزان رنده شده، 2 عدد تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنيد و با دست خوب مخلوط کنيد تا مواد نرم و يکدست شوند.مقداري از مايه کوفتي برنجي برداريد و کف دستتان پهن کنيد، تکهاي پنير موزارلا در وسط آن قرار دهيد سپس به شکل توپ فرم دهيد، تمام کوفتهها را به همين صورت آماده کنيد.آرد سوخاري و جعفري خرد شده را داخل کاسهاي بريزيد و مخلوط کنيد، 3 تخم مرغ باقي مانده را داخل کاسهاي بشکنيد و با چنگال بزنيد تا يکدست شود، داخل ماهيتابه مقدار زيادي روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود.کوفتههاي برنجي را ابتدا در تخم مرغ بزنيد سپس در آرد سوخاري بغلطانيد و در روغن داغ قرار دهيد تا سرخ شود، کوفتههاي سوخاري را روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافياش گرفته شود سپس همراه با سس تند سرو کنيد.
نکتهها :براي جلوگيري از باز شدن کوفتهها دقت کنيد که مايه کوفته بايد يکدست باشد، کوفته را در زمان شکل دادن به خوبي فشرده کنيد، روغن در زمان اضافه کردن کوفته برنجي بايد داغ باشد.
www.
منبع : irancook.ir
مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه قارچ پلوطرز تهيه زيره پلو کرمانيطرز تهيه ته چين بهطرز تهيه اسفناچ پلوطرز تهيه شيرازي پلو
-
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۳:۲۶ AM
-
۲۹۰ بازدید
-
-
چه خبر