بزرگنمايي:
اگر مي خواهيد يکي کباب کوبيده خوش طعم و عالي درست کنيد فقط کافي است اين نکات را رعايت کنيد تا کبابي مانند کباب هاي رستوران ها داشته باشيد.
درست کردن کباب کوبيده فوت و فن ساده اي دارد. در اين مقاله فوت و فن درست کردن يک کباب رستوراني را به شما آموزش مي دهيم.
1_ براي يک کباب کوبيده خوش طعم دوسوم گوشت دندهي گوسفندي و يک سوم گوساله استفاده کنيد.
2_ به ازاي يک کيلو گوشت سيصدگرم پياز که حدودأ سهتا پياز متوسط ميشه رو ريز رنده کنيد و آبشو بگيريد چون آب پياز باعث شيرين شدن کباب ميشه.
3_ حسابي ورز بديد و سه ساعت قبل از به سيخ کشيدن بگذاريد تو يخچال.
4_ حتما حداقل سه بار گوشت بايد چرخ بشه.
5_ اگر سيخهايتان نو هستند يکبار خالي بگذاريد روي آتش.
6_ براي سيخ کشيدن کباب کنار دستتان کاسهي آب بگذاريد و سيخهايتان هم خيس و سرد باشه اينکار کمک ميکنه که کباب به سيخ بچسبه.
7_ به گوشت فقط نمک و کمي فلفل که بوي زخم گوشتو بگيره و کمي زعفران بزنيد ، از ريختن پودر سوخاري ، آرد و زرد چوبه جدأ خودداري کنيد.
8_ جوش شيرين هم نزنيد چون باعث تلخي کباب ميشه ، تخم مرغ هم نزنيد چون باعث سوختن سريع روي کباب ميشه.
9_ به اندازهي يک پرتغال گوشت برداريد و به سيخ بکشيد ابتدا و انتهاي سيخ رو خوب بچسبانيد.
منبع : مجله دلگرم