آخرین اخبار

فيله ماهي با اسفناج آشپزي

فيله ماهي با اسفناج

  بزرگنمايي:

اسفناج هاي خرد شده را درون يک کاسه بزرگ بريزيد و کنار بگذاريد . پياز را از وسط به چهار قسمت تقسيم کرده . ورقه ورقه برش دهيد، درون ماهيتابه ، يک قاشق سوپخوري روغن ريخته و....
مـــــــواد لازم :
اسفناج خرد شده : 4 پيمانه
پياز متوسط : يک عدد
روغن مايع : 3 قاشق سوپخوري
پودر ژله قرمز رنگ :يک چهارم پيمانه
فلفل دلمه اي : يک عدد
فيله ماهي با ضخامت حدود 3 سانتي متر : 450 گرم
نمک : يک چهارم قاشق چايخوري
فلفل سياه : يک چهارم قاشق چايخوري
سرکه : يک قاشق سوپخوري

طـــــــرز تهيه :
اسفناج هاي خرد شده را درون يک کاسه بزرگ بريزيد و کنار بگذاريد .
پياز را از وسط به چهار قسمت تقسيم کرده، ورقه ورقه برش دهيد، درون ماهيتابه ، يک قاشق سوپخوري روغن ريخته و پيازها را با حرارت ملايم تفت بدهيد تا طلايي رنگ بشوند.
يک قاشق سوپخوري پودر ژله به پياز اضافه کرده کمي هم بزنيد .
فلفل دلمه اي را به شکل نوارهاي باريک برش داده به مخلوط بيفزاييد .
آنها را به مدت يک دقيقه ديگر بپزيد.
ماهيتابه را از روي شعله گاز برداشته و مخلوط پياز را به اسفناج اضافه کنيد .
روي کاسه را بپوشانيد و کنار بگذاريد .
فيله ماهي را به چهار قسمت مساوي تقسيم کرده و کمي نمک و فلفل روي آنها بپاشيد .
همان ماهيتابه را تميز کرده و دو قاشق سوپخوري روغن باقيمانده را درون آن بريزيد تا گرم شود . سپس فيله هاي ماهي را به مدت دو دقيقه در آن سرخ کنيد .
حرارت را کاملا ملايم کنيد و فيله ها را به مدت 5 دقيقه ديگر بپزيد .
فيله ها را در نهايت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روي آنها را بپوشانيد تا گرم بمانند .
باقيمانده پودر ژله را درون ماهيتابه ريخته، آن را حرارت دهيد، سپس اين ژله را با قاشق روي فيله ها بريزيد .
مخلوط اسفناج و پياز را کمي قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فيله ها را با آن تزئين کنيد.



www.ارسالي کاربران




مطالب پيشنهادي :
ته چين قليه ماهيماهي آزاد پخته شده با کنگر فرنگيقزل آلاي شكم پر
يک غذاي سالم دريايي
ماهي شكم پر



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم