طرز تهيه شور ماهي پلو آشپزي بزرگنمايي: اين غذا از غذاهاي جنوب ايران است. مواد لازم :برنج : 3 ليوانشويد : 200 گرم،پاك شده و خرد شدهماهي شور متوسط : 1 عدد متوسطكشمش : 1 تا 2 پيمانهپودر ليموعماني : 1 قاشق سوپخوريزردچوبه : 1 قاشق چايخوريپيازداغ : 1 قاشق سوپخوريطرز تهيه :ماهي را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانيد تا شوري آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنيد. سپس ماهي را تميز كرده و تكهتكه كنيد و در آبكش بگذاريد. برنج را در صورت تمايل با شويد ( در صورت تمايل ) و كره يا به صورت كته يا آبكش بپزيد. روغن را در تابه ريخته و ماهي را سرخ كنيد. كشمش پاك كرده و شسته را به ماهي اضافه كنيد و كمي سرخ كنيد. پيازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر ليموعماني را به ماهي و كشمش اضافه كنيد و ماهي را به صورت جداگانه با پلو سرو كنيد.نكته :ميتوانيد ماهي و كشمش را موقع كشيدن برنج لابهلاي آن بگذاريد و دم كنيد.www.منبع : hashpazi.irمطالب پيشنهادي :فيله ماهي با اسفناجماهي و سبزيجات در فرميگو با سس خردلچگونه در خانه سوشي درست كنيم!ماهي آزاد طرد با سيب زميني و شاهي شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶:۲۸ AM ۳۷۶ بازدید چه خبر