بزرگنمايي:
با روش پخت زير يک ماهي خوش طعم و لذيذ خواهيد داشت. مواد گفته شده به اندازه ي 4 نفر مي باشند.زمان لازم براي آماده کردن مواد : 20 دقيقه زمان لازم براي پختن ماهي ها : 20 دقيقه
مواد لازم :4 تا 6 تکه فيله ي ماهي سالمون بدون پوست 2 قاشق غذاخوري چاشني ادويه فرانسوي که سياه رنگ است 1 دسته کلم بروکلي (حدود يک گرم )1 قاشق غذاخوري روغن زيتون 2 عدد سيرنمک 1/4 فنجان کشمش 1 عدد ليموي برش داده شده
طرز کار :1 - در ابتدا ظرف را در حرارت متوسط قرار مي دهيم تا داغ شود. 2 - دو طرف ماهي سالمون را در چاشني اي که در اختيار داريم قرار داده و مي گذاريم تا هر دو طرف 3 تا 4 دقيقه در اين چاشني بماند.3 - در همين حال در يک ظرف مقداري آب مي ريزيم و کلم بروکلي هاي شسته شده را داخل آن مي ريزيم تا بجوشد.4 - کلم بروکلي ها را آبکش کرده و بعد از 3 تا 4 دقيقه که آب آن رفت آنرا در ظرفي مي گذاريم.5 - در ظرفي که گذاشته بوديم تا داغ شود مقداري روغن زيتون مي ريزيم و موسيرها و نمک را هم به روغن اضافه مي کنيم.6 - داخل ماهي ها را با کشمش و کلم بروکلي هاي آماده شده پر مي کنيم و آنها را در روغن مي گذاريم تا سرخ شوند در آخر هم دور تا دور ظرف را با ليمو تزئين مي کنيم.
تهيه و ترجمه : گروه سبک زندگي سيمرغ
www.
اختصاصي سيمرغ
مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه شور ماهي پلوته چين قليه ماهيماهي و سبزيجات در فرماهي آزاد پخته شده با کنگر فرنگي