باقلواي گوشت براي سفره افطار ماه رمضان
آشپزي
بزرگنمايي:
باقلواي گوشت چون شامل مواد غذايي مقوي است، يکي از بهتري خوراکي ها براي سفره افطار است. براي سفره افطار امروزتان باقلواي گوشت را امتحان کنيد.
مواد لازم براي باقلواي گوشت براي سفره افطار :
آرد : سه پيمانه
شير : يک پيمانه
شکر : يک قاشق غذاخوري
نمک : يک قاشق چايخوري
بکينگپودر : دو قاشق چايخوري پر
روغن مايع : دو قاشق غذاخوري
پنير پيتزا : 100 گرم
طرز تهيه خمير باقلواي گوشت :
تمام مواد خشک را دو بار الک کنيد و بعد شير و روغن را به آنها اضافه کنيد و مخلوط کرده، روي آن را بپوشانيد و در جاي تاريک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهيد . لازم است بدانيد که اين خمير براي تهيه انواع پيراشکي، قطاب، نان، و نان پيتزا و سمبوسه استفاده ميشود .
مواد لازم ميان باقلواي گوشت :
گوشت چرخ کرده : 100 گرم
فلفل دلمه اي : نصف فنجان
ذرت : يک فنجان
پياز :دو قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
رب گوجه : يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه باقلواي گوشت :
ابتدا پياز را نگيني خرد کنيد و سپس با کمي روغن تفت دهيد.
گوشت چرخکرده را به همراه ذرت، فلفل دلمهاي و رب گوجهفرنگي به پياز اضافه کنيد.
در نهايت با افزودن نمک و فلفل اين مواد را از روي حرارت برداريد.
در اين مرحله خمير را نصف و به ضخامت کمتر از نيم سانتيمتر آن را باز کنيد.
کف ظرف نچسبي را چرب کرده و يک قسمت از خمير باز شده را کف آن پهن کنيد،
به طوري که ديوارههاي ظرف با خمير پوشيده شود.
مايع گوشتي را روي خمير بريزيد و پنير پيتزا را روي آن بپاشيد. خمير دوم را روي آن قرار دهيد و کنارههاي آن را به لايه اول متصل کنيد.
در نهايت مقداري زرده تخممرغ را روي خمير بماليد و کمي کنجد روي آن بپاشيد.
اين غذا را به مدت 30 تا 40 دقيقه در حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا روي آن طلايي شود.
منبع : چهارديواري جام جم
-
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴:۰۰ AM
-
۲۳۷ بازدید
-
-
چه خبر