بزرگنمايي:
مواد لازم براي کتلت عدس
گوشت چرخ کرده يا سويا طعم دار شده : 100 گرم
عدس پخته شده : يک ليوان
پودر نان سوخاري : 3 قاشق غذاخوري
تخممرغ : يک تا 2 عدد
نمک و فلفل سياه تند: به ميزان لازم
پيازچه خرد شده : 5 تا 6 عدد با برگ
سير رنده شده : 3 حبه
جعفري و ريحان خرد شده : 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه کتلت عدس
سيب زميني و عدس را بعد از پختن کاملا له کنيد و در يک ظرف گود بريزيد.
گوشت يا سويا، را با پيازچه و ريحان و جعفري خرد شده و پودر نان سوخاري، تخم مرغ، نمک و فلفل به مواد اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا چسبندگي لازم را به دست آورد.
روغن را در ماهيتابه بريزيد از مواد به اندازه يک نارنگي برداريد و در دست به شکل کتلت در آورده و در روغن داغ سرخ کنيد.
کتلتها را در يک ديس بچينيد و اطراف آنها را با چند برش ليمو ترش، گوجه و سبزي تازه تزئين کنيد و با نان سنگک نوش جان کنيد.
غذاهايي که با عدس تهيه ميکنيد را حتما با گوجه، ليمو و نارنج مصرف کنيد که آهن آن کاملا جذب شود.
منبع : چهارديواري جام جم