بزرگنمايي:
مواد لازم براي درست کردن رول هاي مرغ پنيري براي 4 نفر
سينه مرغ خرد شده : 2 عدد
آرد : 1 قاشق سوپ خوري
شير : 3 /1 پيمانه
کره آب شده : 50 گرم
پنير گوداي رنده شده : 2 /1 پيمانه
پنير موتزارلاي رنده شده : 2 /1 پيمانه
پيازچه خرد شده : 2 قاشق سوپ خوري
پودر کاري : 1 قاشق چايخوري
خمير پيراشکي : 15-10 عدد
نمک و فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه رول هاي مرغ پنيري
در يک تابه مقداري کره بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد؛ سپس تکههاي مرغ را داخل آن کمي سرخ کنيد تا طلايي شوند.
آرد را با شير مخلوط کنيد، سپس آن را داخل تابه بريزيد.
پودر کاري، پيازچه خرد شده و مقداري نمک و فلفل هم اضافه کرده، مواد را بهخوبي با هم مخلوط کنيد.
حال صبر کنيد تا سس مرغ کاملا غليظ شود، سپس آن را از روي حرارت برداريد.
فر را با دماي 170 درجه سانتيگراد روشن کنيد. خميرهاي پيراشکي را بهصورت مثلثهاي بزرگ برش دهيد.
خمير را از نانوايي هم ميتوانيد تهيه کنيد.
مقداري از مواد را روي قسمت بالاي مثلث قرار دهيد.
مقداري از پنير گودا و موتزارلا هم روي مواد قرار دهيد. حالا خمير را بهآرامي لوله کنيد.
رولها را داخل سيني فر که قبلا کمي چرب کردهايد بچينيد و سيني را به مدت 20 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا رولهاي شما آماده شود؛ سپس آنها را سرو کنيد.
فوت و فن مهم در تهيه رول هاي مرغ پنيري
بهتر است مرغ ها را ريز خرد کنيد تا رول هاي شما زيبا تر شوند.
منبع : ashpazi.hmg.ir