بزرگنمايي:
مواد لازم براي نان شکم پر با خمير جادويي
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
رب گوجه : يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
قارچ خرد شده: 4 تا 5 عدد
جعفري خرد شده : 3 قاشق غذاخوري
پيازداغ : 2 قاشق غذاخوري
روغن : يک قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ : يک عدد
کره آب شده : 2 قاشق
ذرت و نخود پخته شده : نصف فنجان
با استفاده از خمير جادويي يک نوع نان شکم پر تهيه کنيد.
مواد لازم براي تهيه خمير جادويي
آرد : 2 ليوان
خمير مايه : يک قاشق غذاخوري
تخممرغ : يک عدد
روغن : 4 قاشق
نمک : يک چهارم قاشق چايخوري
شکر : يک قاشق مرباخوري
شير يا آب ولرم : يک ليوان سر خالي
طرز تهيه خمير جادويي
پودر خمير مايه و شکر را با چند قاشق شير گرم مخلوط کنيد و چند دقيقه صبر کنيد تا عمل آمده و پف کند.
سپس بقيه شکر، نمک، تخممرغ و روغن را در ظرفي بريزيد و خوب مخلوط کنيد.
خمير مايه آماده شده را با مقداري آرد مخلوط کنيد و به مواد خمير اضافه کنيد.
آرد را کمکم اضافه کنيد و با دست خمير را مخلوط و ورز دهيد.
خمير را درون پاکت پلاستيکي بگذاريد و يکونيم ساعت به آن استراحت دهيد تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.
اين خمير را ميتوانيد تا چند روز در يخچال نگه داريد و چون سبک و لطيف است ميتوان با آن انواع غذاها مانند پيراشکي، نان پيتزا، نان شکمپر، انواع کلوچه و نان فانتزي تهيه کنيد.
به همين دليل به آن خمير همهکاره يا خمير جادويي ميگويند.
طرز تهيه نان شکم پر
پيازداغ را در ماهيتابه بريزيد و کمي روغن به آن اضافه کنيد و گوشت را در آن تفت دهيد.
بعد به ترتيب ربگوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفري را افزوده و مخلوط کنيد.
از خمير جادويي دو تکه به اندازه يک نارنگي برداريد و روي سطح صاف را آرد بپاشيد و با وردنه خميرها را جدا به قطر چند ميليمتر باز کنيد و کف يک قالب را کمي چرب کنيد و يکي از خميرهاي باز شده را کف قالب جاي دهيد.
مواد سرخ شده را روي سطح آن بريزيد و خمير باز شده ديگر را روي مواد پهن کنيد و اطراف دو لايه خميرها را با دست به هم بچسبانيد و کره آب شده را روي آن بريزيد و با زرده تخممرغ و کنجد روي آن را کاملا بپوشانيد.
فر را از قبل گرم کنيد و قالب را در فر قرار دهيد.
حرارت لازم 180 درجه سانتيگراد و مدت زمان پخت نيم ساعت است.
منبع : sara.jamejamonline.ir