سبزي پلوي شب عيد را کاملا گياهي درست کنيد!
آشپزي
بزرگنمايي:
شمايي که نميتوانيد و نميخواهيد سبزي پلوي شب عيد را با ماهي سرخ شده ميل کنيد، يک بار آن را با اين پنير خوش طعم گياهي امتحان کنيد. عاشقش ميشويد.
مواد لازم براي سبزي پلوي گياهي براي 4 تا 6 نفر
3 پيمانه برنج
3 پيمانه سبزي پلويي خرد شده
2 حبه سير ريز خرد شده
1 ق چ رنده پوست پرتقال
6-4 برش پنيرهالومي (براي هر نفر يك برش)
آرد سوخاري به ميزان لازم
2 ق س آبليمو
1 عدد پياز متوسط رنده شده
روغن به ميزان لازم
1 ق چ زردچوبه
1 ق چ ادويه
1 ق چ فلفل قرمز
زعفران دم کرده به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه سبزي پلوي شب عيد مخصوص گياهخواران
برنج را بشوييد و همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط كنيد. در قابلمهاي مناسب آب جوش بياوريد و برنج را اضافه كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنيد. حالا سبزي و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد.
كف قابلمه روغن بريزيد و تهديگ دلخواه را قراردهيد. مخلوط برنج با سبزي و سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را مخلوط كنيد. برشهاي هالومي را هم در اين مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد آغشته كنيد تا طعمدار شوند.
در ظرفي ديگر آرد سوخاري، زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برشهاي هالومي طعمدارشده را در آن بغلتانيد و سپس در روغن سرخ كنيد. بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزيين استفاده كنيد. سبزي پلوي دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو زعفراني تزيين كنيد و همراه هالوميهاي سرخ شده سرو كنيد .
از کجا بخريم؟
پنير هالومي را از فروشگاه هاي عرضه مواد گياهي تهيه کنيد .
منبع : ashpazi.hmg.ir
-
۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳:۴۳ ب.ظ
-
۷۲۲ بازدید
-
-
چه خبر