يک املت خوش طعم زمستاني براي طرفداران سبزيجات!!
آشپزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي املت پنير و اسفناج
روغن مايع : يک قاشق غذا خوري
تخم مرغ هم زده شده : 3 عدد
اسفناج خرد شده : يک پيمانه
پياز کوچک نازک برش زده : يک چهارم پيمانه
قارچ خرد شده : نصف پيمانه
سير رنده شده : يک حبه
گوجه فرنگي خرد شده : نصف پيمانه
پنير خرد شده : 3 قاشق غذا خوري
طرز تهيه املت پنير و اسفناج
در يک کاسه، تخم مرغ، اسفناج، پياز، قارچ ، سير، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد.
در ماهيتابه روغن بريزيد و پس از گرم شدن، مخلوطي از تخم مرغ را در روغن بريزيد و بگذاريد خودش را بگيرد.
سپس داخل آن را با گوجه و پنير پر و سرو کنيد.
منبع : khorasannews.com
-
۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳:۲۲ ب.ظ
-
۷۵۵ بازدید
-
-
چه خبر