بزرگنمايي:
تارت نارنگي، خوشمزه ترين شيريني پاييزي
براي درست کردن تارت نارنگي ابتدا بايد خود تارت را درست کنيد.
مواد لازم براي لايه تارت
خرده بيسکويت : 2 پيمانه
کره آب شده : 113 گرم
شکر : 2 قاشق غذا خوري
مواد لازم براي لايه پنيري
پودر قند : يک چهارم پيمانه
پنير خامه اي : 250 گرم
مواد لازم براي سس نارنگي
زرده تخم مرغ هم زده شده : 6 عدد
آب نارنگي : 3 چهارم پيمانه
نشاسته ذرت : يک قاشق غذا خوري
پوست نارنگي ريز رنده شده : يک و نصف قاشق مربا خوري
کره خرد شده : 113 گرم
شکر : نصف پيمانه
مواد لازم براي تزيين تارت نارنگي
خامه هم زده شده : يک و نيم پيمانه
پودر قند : 2 قاشق غذا خوري
وانيل : کمي
برش هاي نارنگي : به مقدار لازم
طرز تهيه تارت نارنگي
فر را روي 170 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
تمام مواد لايه را در ظرف بريزيد و خوب مخلوط کنيد.
در يک قالب مخصوص 28 سانتي که کف آن قابل برداشتن است، پهن کنيد.
مواد را به پايين و کناره قالب فشار دهيد و به مدت 7-8 دقيقه در فر بپزيد و سپس بگذاريد خنک شود.
يک چهارم فنجان پودر شکر و پنير خامه اي را در کاسه هم بزنيد تا صاف و يکدست شود.
سپس روي لايه آماده شده پهن کنيد و در يخچال قرار دهيد.
زرده هاي هم زده شده را کنار بگذاريد.
آب ميوه، نصف پيمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست نارنگي را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت کم بپزيد و مرتب هم بزنيد تا مواد شروع به جوشيدن کند و غليظ شود.
مواد آماده شده را از روي حرارت برداريد.
به مقدارکمي از اين مواد گرم کره اضافه کنيد و هم بزنيد تا کره ها ذوب شود.
سپس براي مدتي کاملا هم بزنيد و روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود. پس از کمي سرد شدن پهن کنيد و در يخچال قرار دهيد.
خامه و پودر قند و وانيل را با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد و با آن و برش هاي نارنگي تزيين کنيد.
منبع : khorasannews.com