خوشمزه ترين غذاي گيلاني را با اين دستور درست کنيد!!
آشپزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي درست کردن کباب ترش براي 3 نفر
گوشت راسته گوساله يا گوسفند : 400 گرم
سبزي خرد شده (مخلوط گشنيز،جعفري و نعنا) : 2 ق س
رب انار : 1/2 پيمانه
پياز : 1 عدد درشت
گردوي چرخ شده : 100 گرم
سير : چند حبه (رنده شود)
نمک و فلفل و روغن زيتون : به مقدار لازم
طرز تهيه کباب ترش :
سير ها را ريز خرد کنيد.
پياز را هم پوست کنده ، رنده کنيد.
همه مواد لازم را در قابلمه اي بريزيد و با هم مخلوط کنيد سپس تکه هاي خرد شده گوشت را در مواد بريزيد و بعد از اينکه گوشت را به مواد خوب آغشته کرديد، دو، سه ساعت قابلمه را در يخچال قرار دهيد تا طعم مواد حسابي به خورد گوشت برود.
بعد از اين مدت، تکه هاي گوشت را سيخ کرده و روي آتش کباب کنيد.
يک دستور ديگر براي درست کردن کباب ترش
همزمان با رب انار مي توانيد مقداري هم آب انار به مخلوط مواد اضافه کنيد.
براي درست کردن جوجه ترش هم از همين مواد طعم دهنده مي توانيد استفاده کنيد.
فقط تفاوت آن با کباب ترش اين است که شما مي توانيد از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنيد.
اگر امکان کباب کردن گوشت را نداريد، بعد از اينکه آن را طعم دار کرديد، گوشت را در تابه اي بريزيد و بعد از اينکه کمي در روغن تفت داديد، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنيد.
دو نکته مهم براي درست کردن کباب ترش
براي اينکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پاياني کباب کردن به گوشت بزنيد.
گيلاني ها به جاي مخلوط سبزي هاي نام برده شده، از چوچاق که بک سبزي محلي است استفاده مي کنند.
منبع : ashpazi.hmg.ir
-
۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳:۱۴ ق.ظ
-
۵۸۷ بازدید
-
-
چه خبر