بزرگنمايي:
دو ترشي خوش طعم با گوجه فرنگي درست کنيدترشي گوجهفرنگيمواد لازم براي ترشي گوجه فرنگي
گوجه ريز سفت و تازه : يک کيلو
نمک و نعنا خشک : به ميزان لازم
سرکه : يک ليوان
آب جوشيده و سرد شده : 2.5 ليوان
طرز تهيه ترشي گوجه فرنگي
گوجه را حتما از نوع سفت و قرمز و ريز انتخاب کنيد و بشوييد و در يک ظرف مناسب شيشهاي بريزيد.
آب را با نمک و سرکه بجوشانيد.
پس از سرد شدن روي گوجه بريزيد و نعنا خشک را هم اضافه کرده در شيشه را ببنديد و در يخچال يا جاي خنک بگذاريد.
گوجه ترشي شما پس از 10 روز آماده ميشود.
دقت کنيد براي تهيه اين ترشي از سرکه خالص استفاده نکنيد و نمک آن را هم کمي بيشتر بريزيد تا گوجهها له نشود و شکل ظاهر آنها حفظ شود.
ترشي با آب گوجه فرنگي يا سالاد مشهديمواد لازم براي ترشي با آب گوجه فرنگي
گل کلم : يک بوته متوسط و ريز خرد شده
گوجه : 2 کيلو رنده شده
فلفل تند سبز : 10 عدد
سير: يک بوته بزرگ
خيار : 5 تا 6 عدد
کرفس : يک بوته کوچک
موسير خيس شده : 100 گرم
رب گوجه: يک ليوان
نمک و گلپر، تخم گشنيز، زردچوبه و پودر زيره : به ميزان لازم
سرکه : يک ليوان
طرز تهيه ترشي با آب گوجه فرنگي
گوجهها را بشوييد و در مخلوط کن بريزيد و آن را به صورت آب گوجه تبديل کنيد.
سرکه را به آن اضافه کنيد و حدود 5 تا 10 دقيقه آن را بجوشانيد و بگذاريد سرد شود.
تمام مواد ترشي را ريز خرد کنيد.
همه مواد خرد شده را در ظرفي بريزيد و بعد آب گوجه، سرکه، ادويهها و رب را به آن اضافه و مخلوط کنيد و در شيشهاي بزرگ بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد.
اين ترشي مخصوص استان خراسان بوده و به سالاد مشهدي معروف است.
seemogh.com/lifestyle
منبع : چهارديواري جام جم